masoud1373 ارسال شده در دی 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 14، 2014 سلاممن نمیتونم ب مدیریت سایت وارد بشم و از قسمت فراموشی رمز عبور هم که اقدام میکنم ...میگه خطا رخ داد...از دیتابیس هم ..ایمیل مدیر را تغییر دادم...ولی باز هم همینو میگه...لطفا راهنمایی کنین ..ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud1373 ارسال شده در دی 16، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2014 سلاممن نمیتونم ب مدیریت سایت وارد بشم و از قسمت فراموشی رمز عبور هم که اقدام میکنم ...میگه خطا رخ داد...از دیتابیس هم ..ایمیل مدیر را تغییر دادم...ولی باز هم همینو میگه...لطفا راهنمایی کنین ..ممنونکسی نبود ؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در دی 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2014 کیبوردت فارسی نباشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2014 جستجو کنید دوست من Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoud1373 ارسال شده در دی 16، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2014 جستجو کنید دوست من Sent from my Xperia using Tapatalk proمتاسفانه چیزی پیدا نکردم...مگه پسورد در دیتابیس به صورت MD5 هش نمیشه ؟؟پس چرا من با این که ایمیل و پسورد را عوض کردم از PHPMyAdmin اما بازم نمیتونم وارد بشم... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 18، 2014 پسورد با یک کد انحصاری کوکی ترکیب شده و بعد md5 میشه دوست من Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .