masoudies ارسال شده در دی 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2014 با سلاممن میخوام کد جاوا اسکریپت وبگذر رو در فوتر پرستاشاپ 1.6 قرار بدهم. برای اینکار در فایل themes\default-bootstrap\modules\blockcms\blockcms.tpl در بخش مناسب این کد رو قرار دادم.این کد به درستی در جای خود به نمایش در میاد اما مشکل اینه که دقیقا در انتهای صفحه سایت هم یه تگ اضافه میکنه و مجدد کد رو اجرا میکنه!دقیقا تصویر رو ضمیمه کردم . ممنون از راهنماییاتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در دی 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2014 تو فایلfooter.tplبذاریدش. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoudies ارسال شده در دی 15، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2014 تو فایلfooter.tplبذاریدش.توی اون فایل اون قسمتی که میخوام قرار نمیگیره. میخوام سمت چپ تگ "قدرت گرفته از پرستا شاپ" باشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tmehdis ارسال شده در دی 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2014 من هم دنبال جواب این مساله هستم این رو هم پیدا کردم ولی نتیجه ای نگرفتم : http://ipresta.ir/forum/t5630-%D8%A7%D9%85%D8%A7%D8%B1-%DA%AF%DB%8C%D8%B1-%D9%88%D8%A8%DA%AF%D8%B0%D8%B1-ps1-6?page=2&highlight=%D8%AC%D8%A7%D9%88%D8%A7 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2014 کاری نمیتونید بکنید. فقط میتونید با استایل یکیش رو مخفی کنیدعلت این مشکل هم یک اشکال کوچیک در کد وبگذر هست Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoudies ارسال شده در دی 16، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2014 این کد وبگذر کلاس و آی دی نداره!اون که خودم میذارم رو میتونم مخفی کنم. اما اون که پایین میاد رو نمدونم چطوری بهش دسترسی داشته باشیم! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2014 کاری نمیتونید بکنید. فقط میتونید با استایل یکیش رو مخفی کنیدعلت این مشکل هم یک اشکال کوچیک در کد وبگذر هست Sent from my Xperia using Tapatalk proآقا دانوش نمی شه با تغییر هوک ماژول اچ تی ام ال بیاریمش پایین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2014 چون در نسخه ۱.۶ جواسکریپت ها به انتها منتقل میشن این مشکل پیش میادبرای حل مشکل باید ماژول نوشته بشه براش و فرقی نداره. هرجا بذارید میره انتها هم تولید میکنه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tmehdis ارسال شده در دی 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2014 دوستان و اساتید عزیز می تونید یکجوری این مشکل را حل کنید ، فکر نمی کنم نوشتن ماژولش اینقدر دردسر داشته باشه یکی نیست زحمتش رو بکشه ؟ یا یه قیمت بدید مشارکت کنیم هزینه اش جور بشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2014 از طریق بازارچه درخواست بدین براتون آماده می کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .