fmmajd ارسال شده در دی 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2014 سلام من وقتی میرم تو شاخه های مختلف، اسم محصولات رو undefinedمیزنه.ولی تو صفحه اول و صفحه هرمحصول، اسمو درست نشون میده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2014 آدرس سایتتون؟ از کی این مشکل ایجاد شد؟لطفا مشکلاتتون رو دقیق شرح بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در دی 15، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2014 سلاممثلا این صفحه:http://patrisa.com/category/12-%D8%B9%D8%B1%D9%88%D8%B3%DA%A9-%D8%A8%D8%A7%D9%81%D8%AA%D9%86%DB%8C تو صفحه محصولات جدید هم همین مشکل هست. والا من دو سه روز پیش چک کردم اینطوری نبود.تو این مدتم تغییراتی که دادم اضافه کردن محتوا بوده و یه کم تغییرات تو قالب واسه عوض کردن تگ های هدینگ و یکی از ماژول هارو هم آپدیت کردم.که فکر میکنم ماژول سایت مپ بوده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در دی 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2014 احتمال داره از تغییراتی باشه که توی قالب دادین. با پشتیبان قالبتون در تماس باشید و یا بسته بررسی فنی بازارچه رو خریداری کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .