saman_e_rsa ارسال شده در دی 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2014 سلام من چند تا بنر با فرمت GIF در سایتم قرار بدم اما نمیدونم از چه ماژولی باید استفاده کنم یک سوال دیگه هم داشتم کسی میدونه چطور با فتوشاپ میشه عکسی ساخت که وقتی ماوس روش بره متن یا عکس عوض بشه ببخشید نمیدونم سوالم مربوط به بخش میشه یا نه ممنون میشم راهنمایی فرمائید ارداتمند همگی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2014 سوال دومت: نمی شه، با کد و ترکیب دو تا عکس می شه، که دوستان برنامه نویس اسم و شرایط رو بگن من هم یاد بگیرمماژول بنر گیف؟ مگه فرمت گیف رو قبول نمی کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در دی 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2014 سلامسوال دومتون:این سایتو ببینید:http://gudh.github.io/ihover/dist/index.htmlاین یه لایبرری css هست که انواع اون افکتارو داره.کافیه اون افکتی که میخواید رو انتخاب کنید و کدشو به انتهای یکی از فایلای سی اس اس بزنید.بعد کد نمونه ای که خودش داده رو هرجا میخواید قرار بدید.البته اگه اصلا سررشته ای از html/css ندارید، بهتره بدید یکی دیگه اینکارو واستون بکنه برای سوال اول، من مطمئن نیستم ولی فکر نمیکنم همینطوری بشه.باید ماژول بخرید واکنش ها : rasooltorbatjoo 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman_e_rsa ارسال شده در دی 15، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 15، 2014 نه متاسفانه کد نویسی بلد نیستم و آشنایی ندارم فکر کنم دیگه سنم قد نمیده برم دنبالش من یه چیزی مثل قالب الکتر مارکت میخوام واقعاً زیباست اما من فایل گیف رو با استفاده از پیکربندی قالب گذاشتم یکی از گوشه ها نشد !!سلامسوال دومتون:این سایتو ببینید:http://gudh.github.io/ihover/dist/index.htmlاین یه لایبرری css هست که انواع اون افکتارو داره.کافیه اون افکتی که میخواید رو انتخاب کنید و کدشو به انتهای یکی از فایلای سی اس اس بزنید.بعد کد نمونه ای که خودش داده رو هرجا میخواید قرار بدید.البته اگه اصلا سررشته ای از html/css ندارید، بهتره بدید یکی دیگه اینکارو واستون بکنه برای سوال اول، من مطمئن نیستم ولی فکر نمیکنم همینطوری بشه.باید ماژول بخرید چه سایت توپی معرفی کردی ممنون ولی حیف بلد نیستم استفاده کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در فروردین 21، 2015 گزارش Share ارسال شده در فروردین 21، 2015 سلام اگه یکی از اساتید روش استفاده رو توضیح بده خیرش به همه میرسه خیلی بدرد بخور هستسلامسوال دومتون:این سایتو ببینید:http://gudh.github.io/ihover/dist/index.htmlاین یه لایبرری css هست که انواع اون افکتارو داره.کافیه اون افکتی که میخواید رو انتخاب کنید و کدشو به انتهای یکی از فایلای سی اس اس بزنید.بعد کد نمونه ای که خودش داده رو هرجا میخواید قرار بدید.البته اگه اصلا سررشته ای از html/css ندارید، بهتره بدید یکی دیگه اینکارو واستون بکنه برای سوال اول، من مطمئن نیستم ولی فکر نمیکنم همینطوری بشه.باید ماژول بخریدسلام کد به کذوم فایل cssاضافه کنیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
63leila60 ارسال شده در بهمن 1، 2019 گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2019 4 سال پیش این شخص saman_e_rsa این سوال رو پرسیدن : من چند تا بنر با فرمت GIF در سایتم قرار بدم اما نمیدونم از چه ماژولی باید استفاده کنم؟ از 4 سال پیش تا حالا هیچکسی نبوده یه جواب بده؟ از 4 سال پیش تا حالا هیچ ماژولی برای اینکار ایجاد نشده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در بهمن 2، 2019 گزارش Share ارسال شده در بهمن 2، 2019 درود با استفاده از ماژول مدیریت بنر میتونید در سایتتون گیف آپلود کنید. برای اطلاع از شرایط دریافت ماژول میتونید تیکت بزنید: تیکت موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .