thinkdiff ارسال شده در دی 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2014 با سلام به همه مهندسین عزیزچند تا مشکل کوچیک دارم که این هم سایتم هست : http://bitikala.com/index.php ممنون میشم راهنمایی کنید. ٫۱اول این که این قالب برای اسلاید شو یک منو میاره در کنار منو ها داخل پنل مدیریت که یکی از گزینه هاش هم slide show هست. مثل خود سایت هم دوتا اسلاید برای ادیت هست اما وقتی ادیت رو میزنم نه محتوایی درون ادیتور نمیاره که عوضش کنم. چطور باید اسلایدرم رو مدیریت کنم؟ ٫۲ این که ایمیل هایی که در خبر نامه سایتم عضو میشن رو کجا باید ببینم و مدیرتشون کنم؟ ٫۳ محتوای قسمت تماس با ما پایین داخل فوتر رو چطور عوض کنم؟ ٫۴ چطور برای سایتم حامل ایجاد کنم برای ارسال محصول ؟ ٫۵ و این که در سایت بار سمت راست صفحه اصلی چطوری آخرین مقالت و پربازدید ترین مقالات رو نشون بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 16، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 16، 2014 یک تا ۴ رو در سایت جستجو کنید. سوالات تکراری رو پاسخ نمیدیممورد پنج هم وجود نداره. نیاز به ماژول وبلاگ و اخبار دارید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .