Anius ارسال شده در دی 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2014 سلاممن یک مشکلی دارم پایین سایتم تو بعضی صفحات وقتی اسکرول میکنیم فضای خالی نشون میده و در واقع فوتر سایت من پایینش صفحه سفید نشون میده مثل: http://ershaco.com/content/1- چی کار کنم مشکل حل بشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در دی 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2014 فرمت کد صفحه خیلی بده.شما دارید صفحه رو تو فرمت xml میفرستید.از جایی کپی کردین متنو؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Anius ارسال شده در دی 17، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2014 فرمت کد صفحه خیلی بده.شما دارید صفحه رو تو فرمت xml میفرستید.از جایی کپی کردین متنو؟ سپاس فراوان بله ولی یک قسمتاییشو تازه بعدش انداختم نو notepad که کد ها از بین بره راه حلش رو میشه بهم بگین؟یک سری صفحه هم هست کلآ خالیه چیزی ننوشتم توش هنوز اونا به چه دلیل هست اونا که دیگه چیزی کپی نشده توشمثال :http://ershaco.com/content/2-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%A7%DA%A9%D9%88 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در دی 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2014 من بررسی کردم مثل اینکه کل قالب سایتتون تو اون فرمته که خیلی بده.نمیدونم شایدم من بی اطلاعم و خیلی هم بد نیست.بذارید ادمینا بیان نظر بدنقالبو از کجا تهیه کردید؟البته تو صفححات دیگه مشکل فوترو ندارید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Anius ارسال شده در دی 17، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 17، 2014 به هر حال سپاس از پاسخگوییتون همطن گرامیمن سایت رو یکی از دوستان واسم آورد بالا که الان دسترسی ندارم بهشون بپرسم اطلاع ندارم قالب رو از کجا تهیه کردندبله این موضوع فوتر هم تو صفحات معدودی هست که گفتم اگر بشه خودم حل کنم هزینه ای رو نپردازم واسه تصحیح این موردممنون میشم کسی کمکم کنه که مشکل رو حل کنمسپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jamaldj ارسال شده در دی 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 18، 2014 دوست عزیز این قالب در اپن کارت اسمش یونیورسام هست. در اینترنت جستجو کنید ببینید کی طراح یا پشتیبان این قالب برای پرستاست.اینم لینک تم فارست : http://themeforest.net/item/universum-pro-premium-responsive-prestashop-theme/6595553 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pnushop ارسال شده در خرداد 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2015 با سلاممن از قالب مینی شاپ دارم استفاده میکنم و میخوام این قالب رو فوتر اضافه کنم لطفا راهنمایی کنیدPnushop.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 5، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 5، 2015 تا جایی که من میدونم قالب فعلی شما (قالب uniVersum) در تم فارست بوده که به دلیل غیر استاندارد بودن از اونجا حذف شده و دیگه فروخته نمیشهپیشنهاد میکنم اگر قالبتون رو اصلی نخریدید و لایسنس نداره (از یکسری سایت کلاهبردار ممکنه خریده باشید) اون رو همین الان پاک کنید و به فکر یک قالب جدید باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در آذر 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2015 سلام وقتی رنگ فوتر در فایر باگ بررسی و تغییرات با خاموش کردن کش در فایل اصلی ایجاد میکنم تغییرات اعمال میشه اما با روشن کردن کش تغییرات اعمال نمیشه و فوتر سفید میشه مشکل کجاست ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در آذر 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2015 سلامباید به پشتیبان قالبتون تیکت بزنیدهمچنین دستکاری در قالبها شامل پشتیبانی نیستند موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در آذر 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2015 سلامباید به پشتیبان قالبتون تیکت بزنیدهمچنین دستکاری در قالبها شامل پشتیبانی نیستند موفق باشیقالب دیفالت انجمن هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آذر 22، 2015 گزارش Share ارسال شده در آذر 22، 2015 یکبار از پارامترهای پیشرفته - کارایی روی پاک کردن حافظه موقت کلیک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .