ehsan111 ارسال شده در دی 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 18، 2014 سلام من ماژول محصولات جدید نصب کردم و تعداد گذاشتم 10 حالا که به صفحه اصلی میرم همه چیز بهم خورده عکس ها نمایش نمیده در صورتی که عکس ها درسته !!! ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در دی 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 18، 2014 با سلامفکر میکنم ماژول با قالبتون هماهنگ نیست و باید با قالب سازگار بشهالبته باز مدیران بهتر میتونند نظر بدندبا احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsan111 ارسال شده در دی 18، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 18، 2014 خوب میشه یک قالب مثل این برای من معرفی کنید هیچ راهی نداره ولی من یک بار با همین قالب امتحان کردم درست بود ولی الان نمیدونم چرا اینطوری شده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 19، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 19، 2014 ادرس سایت رو بدین ببینیم جریان چیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsan111 ارسال شده در دی 19، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 19، 2014 ++++این ادرس سایت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .