mohammadtashi ارسال شده در دی 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2014 باسلام و عرض احتراممن مشکل صفحه سفید دارم.ظاهرا دوستان نمیتونن کمک کننالان کلی شاخه و محصول و .. اینا وارد کردم چطور میتونم وقتی دوباره نصب کردم ایناو انتقال بدم روی جدیده؟دوستان من هم اینجا سرچ کردم هم گوگلیه چیزایی دست و پا شکسته از انتقال از لوکال به هاست هست فقط نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 20، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 20، 2014 خوب جستجو نکردین. چندین بار توضیح داده شده و در کل عملیات ساده ای هست Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammadtashi ارسال شده در دی 21، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2014 من هم عبارت انتقال کامل رو سرچ کردم هم انتقال محصولاتانتقال کامل که چندنفر مشکلشونو گفتن که من ازش سردر نیاوردمانتقال محصولم میگن با ارر مواجه میشینمیدونم چیکارکنماصلا میترسم سایتی که خودم میسازم هم همین مشکل پیش بیادچیکارکنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammadtashi ارسال شده در دی 21، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2014 باآموزش های انجمن درباره انتقال محصولات به نتیجه نرسیدموارد کردم اینجوری شدنه عکس داره نه نام دارههمون فایلی که خروجی گرفتمو وارد کردم .تغییری باید میدادم؟ http://upload7.ir/imgs/2014-10/83089319585675591893.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .