farhad_r3 ارسال شده در دی 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2014 سلام من میخوام پرستا رو از نسخه 1.5.4 به 1.6 ارتقا بدم، اما اطلاعاتم برام مهمه چطوری میشه از اطلاعات و محصولات فروشگاه بک گرفت و دوباره ریستور کرد؟ من توی phpmyadmin بک گرفتم اگر همون رو ریستور کنم محصولاتمبرمیگرده؟ راه دیگهای هم هستش؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در دی 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2014 سلامشما یک فول بکاپ بگیرید از هاستتونتمام اطلاعاتتون محفوظ میمونهارتقا هم اگه درست باشه مشکلی ایجاد نمیشه بهتره از بازارچه درخواست بدید تا براتون انجام بدن و مشکلی پیش نیادبا احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
milad207590 ارسال شده در دی 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 21، 2014 سلام من میخوام پرستا رو از نسخه 1.5.4 به 1.6 ارتقا بدم، اما اطلاعاتم برام مهمه چطوری میشه از اطلاعات و محصولات فروشگاه بک گرفت و دوباره ریستور کرد؟ من توی phpmyadmin بک گرفتم اگر همون رو ریستور کنم محصولاتمبرمیگرده؟ راه دیگهای هم هستش؟سلام احتیاجی نیست از php myadminبکاپ بگریدبهتر وقتی وارد هاستون شدید به قسمت [Create/Restore Backups] برید و گزینه Full backup رو انتخاب کنید و از کل فایل های هاست بکاپ بگریدوقبل از ارتقا حتما بکا پ رو دانلود کنید که بد از ارتقا اگر مشکلی پبدا کردین می تونینن پکا پ رو از همون جا ریستور کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .