masoudies ارسال شده در دی 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 24، 2014 سلامقالب پیش فرش پرستا 1.6 یعنی default-bootstrap دارای یه سری مشکلاتی هست مثل اینکه در صفحه محصولات تصویر آخری رو نشون نمیده و تصویر آخر می افته پایین و نشون نمیده. و همینطور با تغییر ویژگی ها تصاویر تغییر نمیکنه. یکی از دوستان گفتند که قالب باگ داشته و قالب جدید ویرایش شده رو گذاشتند برای دانلود . لطفا آدرس دانلود قالب جدید رو بذارید.تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 25، 2014 اگر شما پرستا رو نصب شده دارید در گوشه سمت چپ بخش مدیریت لینک موجود هستاگر نصب نکردین به بخش دانلود انجمن مراجعه کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
alireza7294 ارسال شده در بهمن 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2014 سلام من پرستا 1.6 نصب کردم توی قسمت شاخه ها مشکل دارم شاخه های پیش فرض ویرایش نمی شدند برای همین پاک کردم حالا که شاخه جدید اضافه میکنم توی پنل مدیریت اضافه میشه ولی روی قالب نشون داده نمیشه لطفا کمکم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2014 شاخه ها باید زیرشاخه خانه ساخته بشن. سوالات متداول را هم بخوانید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .