mohammadtashi ارسال شده در دی 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 28، 2014 با سلام و عرض احترامبنده میخام فروش ویژه در سایت پرستایم داشته باشمیعنی در هر روزی. محصولاتی هاستن که میخام قیمتشون و کم کنم و در یه قسمت از صفحه اصلیم نشون بدمباید چیکارکنم؟پرستاشاپ 1.6 دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سلطانی ارسال شده در دی 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 28، 2014 سلاماگه منظورتون محصولات ویژه ای هست که تا زمان خاصی تخفیف داشته باشه. به این آدرس مراجعه کنید. http://www.prestastore.ir/front-office-features/14-count-down-banner.html با 1.6 هم سازگاره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در دی 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 28، 2014 میتونی از قسمت قیمت گذاری محصول با اضافه کردن افزودن بک قیمت خاص (درصد یا کاهش قیمت)برای بک محصول تاریخ و ساعت رو هم مشخص کنیبا سلام و عرض احترامبنده میخام فروش ویژه در سایت پرستایم داشته باشمیعنی در هر روزی. محصولاتی هاستن که میخام قیمتشون و کم کنم و در یه قسمت از صفحه اصلیم نشون بدمباید چیکارکنم؟پرستاشاپ 1.6 دارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .