aminsamie ارسال شده در دی 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 28، 2014 با سلام من محصولاتی رو از روی فروشگاه دیگر میخوام کپی و در فروشگاه جدید وارد کنم ولی فقط میخوام کالا ها کپی بشوند یعنی فول بک آپ نمیخوام الان مشکل اینجاست که وقتی در فروشگاه جدید وارد سازی محصول را میزنم بعد ارور میده و هیچ کالایی وارد نمیشه لطفا کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2014 پرستاشاپ در بخش واردسازی مشکلاتی با زبان فارسی داره. از طرفی واردسازی و استخراج در ستون ها ممکنه تفاوت داشته باشند و واردسازی باید مطابق نمونه های خود پرستا باشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminsamie ارسال شده در دی 30، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2014 پس یعنی بیخیالش شم؟؟ تو لوکال کل سایتو طراحی کنم و آپ کنم بهتره؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2014 توی لوکال شاید بتونید بهتر از واردسازی استفاده کنید. امتحان کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aminsamie ارسال شده در بهمن 7، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2014 ممنون دارم تو لوکال طراحی میکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .