amin7x ارسال شده در دی 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2014 سلاممن از آخرین نسخه پرستاشاپ بومیسازی شده را از همین سایت دانلود کردم ولی متاسفانه وقتی سایت را باز میکنم میبینم اسلایدر از فضای خودش بیرون زده و نوشته های عکس های روی متن نیز دیده نمیشود ولی هنگامی که من صفحه را Zoom Out و دوباره Zoom In میکنم مشکل حل میشود و اسلایدر در سر جای خودش قرار میگیرد.عکس مشکل هم در پیوست قرار دادم.ممنون میشم کمک کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amin7x ارسال شده در دی 29، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2014 راستی این رو هم یادم رفت بگم که از ماژول اسلایدر رو هیچ تغییری ندادم و همون Homeslider است. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2014 مرورگر شما چی هست؟ Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amin7x ارسال شده در دی 30، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2014 با تمام مرورگرها تست کردم ولی همچنان مشکل پا برجاست.FireFox 33، Chrome 38 و IE 11 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Aleria ارسال شده در دی 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2014 شما میتونید اسلایدرتون رو یه بار به حالت ریست قرار بدید و کامپایل روشن و کش رو خالی کنید و دوباره سایت رو لود کنید... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amin7x ارسال شده در بهمن 3، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2014 شما میتونید اسلایدرتون رو یه بار به حالت ریست قرار بدید و کامپایل روشن و کش رو خالی کنید و دوباره سایت رو لود کنید...ممنون میشوم روند کار همین توضیحات را به من بگوئید؟باتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2014 آدرس سایتتون رو بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2014 به بخش ماژول ها برید و ماژول رو یه بار حذف نصب کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .