mokarx ارسال شده در دی 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2014 با سلامامروز مشتری یک سفارش ثبت کرده بود که 2 تا محصول اضافه هم خود به خود به سبد خرید اضافه شده بود با قیمت صفر توماندر حالی که قیمت محصولات اضافه شده صفر نیستدوما مشتری این محصولات را درخواست نداده بودبعضی وقتها خود من هم وقتی صفحه اصلی فروشگاه را برسی می کنم می بینم چند تا محصول در سبد خرید وجود دارند که خود به خود اضافه شده اندمشکل اصلی ماندگاری محصولات در سبد خرید فروشگاه چه جوری باید حل بشهالان من دو محصول به سبد خرید اضافه کردم و سبد خرید را هم پاک نکردم و همینجوری رها کردم و احتمالا اگر شما از فروشگاه بازدید کنید این محصولات را در سبد خرید خودتان خواهید دیدمحصولات اضافه شده به سبد خرید از طرف منمبل ماساژور مدل MC5000 دستگاه نبولایزر مدل IH40آدرس فروشگاه http://benek.ir/مشکل دوم عدم بروز شدن لیست محصولات ماژول محصولات بازدید شده است در صفحه اصلیچند بار از نو نصبش کردم ولی محصولات بازدید شده را نمایش نمی دهدالبته اگر مشتری ثبت نام شده وارد بشه این ماژول درست کار می کنه ولی برای میهمان نهبا تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2014 برای مشکل دوم به محصولی که تعریف کردین نگاه کنین، ببینین تیک گروه های مشتری ها رو زدین ؟ همه گروه ها تیک خورده باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mokarx ارسال شده در دی 29، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2014 برای مشکل دوم به محصولی که تعریف کردین نگاه کنین، ببینین تیک گروه های مشتری ها رو زدین ؟ همه گروه ها تیک خورده باشهبا سلامراه حل مشکل دوم از فرم پرستا شاپhttp://www.prestashop.com/forums/topic/174942-last-viewed-product-not-working-updating/دسترسی یکی از مشتریان را به هر سه گروه بازدید کننده و مهمان و مشتری تیک زدم و این مشکل حل شدبر اساس این نوشته این یک bug یا نیاز می باشدو شما کافی است دسترسی یکی از مشتریان سایت را به هر سه گروه ذکر شده مجاز کنید تا مشکل رفع شودبا احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2014 برای سبد خرید عمر کوکی رو از بخش مدیریت کم کنید. مثلا بذارید روی ۴۸ ساعت Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mokarx ارسال شده در دی 31، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2014 برای سبد خرید عمر کوکی رو از بخش مدیریت کم کنید. مثلا بذارید روی ۴۸ ساعت Sent from my Xperia using Tapatalk proعمر کوکی را روی 24 ساعت تنظیم کردم امیدوارم مشکل حل شودبا تشکر از راهنمایی شما نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .