moghimi ارسال شده در دی 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2014 با سلام به دوستانیکی از مسائلی که در سئو توصیه شده دایرکت 301 دامین هست که گفتن آدرس سایت رو با www و بدون www دایرکت 301 کنینگشتم چیز خاصی نبود، اما به نظر خودم اومد که با www رو روی بدون www دایرکت کنم، به نظر شما هم درسته؟توی انتقال دامین هاست اومدم این راه رو برم، خطا می ده که آدرس نامعتبر هست، بر عکس هم رفتم باز هم گفت آدرس نامعتبر هستباید چکار کنم که این دایرکت رو انجام بدم؟ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در دی 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2014 خود پرستاشاپ اینکارو میکنه. تو قسمت تنظیمات->سئو و .. آدرس فروشگاهو هرچی بزنید، اون یکی رو ریدایرکت میکنه روش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 29، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 29، 2014 الان روی بدون www ست هستتوی گوگل با دبلیو یه سری نتیجه نشون می ده، بدون دبلیو تقریبا 1000 تا بیشتر نشون می ده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در دی 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2014 توی گوگل نمایش میده وقتی واردش بشید چطور میشه؟از طرفی باید تنظیمات گوگل وب مستر برید و یک تنظیمی هست که میتونید علامت بزنید آدرس ها فقط بدون www ثبت بشن Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 30، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2014 سلام آقا دانوشسوال تون رو متوجه نشدمولی وقتی این آدرس رو توی گوگل سرچ می کنم نتیجه 2900 تا بودو این آدرس نتیجه 3900 تا هستتوی گوگل وب مستر رو پیدا کردم درست کردماین مطلب به درد همه دوستان می خوره، یه تست کنن ببینن سایتشون در چه وضعیتی هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Aleria ارسال شده در دی 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2014 دوست عزیز ، ریدایرکت فقط برای دایرکت کردن سایت هایی با شاخه های متفاوته ، طبق گفته آقا دانوش میتونید توی ابزار وب مستر گوگل بدون www یا با اون تنظیمات رو انجام بدید... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 30، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2014 بله ، با این مفاهیم آشنایی نسبی دارمممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Aleria ارسال شده در دی 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2014 خواهش میکنم ، البته پیشنهاد خیلی ها برای سئو سازی همیشه بدون www هستش ، چون با وجود ساب دامین شما میتونید با یک دامین و ساب دامین های مختلف رنکینگتون رو بالاببرید ، درضمن مهم اینه رنکتون تو الکسا بالا بره و توی سرچ یک وبسایت همیشه اولویت ها و رنکینگ ها اهمیت بالایی دارن... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 30، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2014 از نکته کاربردی که بهش اشاره کردین سپاسگذارمورودتون به انجمن رو هم تبریک می گم، امیدوارم شاهد تاپیک های خوبی از شما در این انجمن باشیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Aleria ارسال شده در دی 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در دی 30، 2014 ممنون مرسی ، حرف خاصی نزدم ، مطمئنن شما استاد بنده هستید و بنده هم منباب یاداوری و داشته های خودتون کمکی کردم... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در دی 31، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در دی 31، 2014 توی گوگل وبمسترقسمت improve data ( می دونم درست ننوشتم، منظورم همون قسمت هست که توصیه به بهبود صفحات می کنه) بعد از فعال کردن دو حالت با دبلیو و بدون دبلیو، تمام محصولات و صفحات رو گیر داده که محتوا و توضیح کوتاه و ... تکراریهمجبور شدم برگردوندم به با دبلیودوستان اگه کسی این حرکت رو زده بگه ببینم مشکل از کجاست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2014 تغییرات مدتی طول میکشه تا اعمال بشه. ضمن این که باید تمام www ها به بدون آن ریدایرکت بشن تا بهترین نتیجه رو بعد از حدور یک ماه یا بیشتر بگیرید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 3، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2014 ممنون آقا دانوش راه دایرکت تمام www به بدون اون ، همون استفاده از تنظیمات سئو خود پرستا هست؟یا از هاست باید بشینیم تک تک دایرکت کنیم؟یه خورده با نحوه دایرکت های انبوه مشکل دارم! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2014 به این کار میگن url rewrite که با htaccess انجام میشه. خود پرستا این رو داره اما مشکل هم داره و گاهی درست عمل نمیکنه و به صفحه اصلی ریدایرکت میکنه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .