meysamfathee ارسال شده در بهمن 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2014 سلام ، در ادیتور توضیحات صفحه محصول وقتی فیلم آپلود می شود تا انتها می رود و حالت ok می دهد اما در لیست فایل ها فیلم را نشان نمی دهد. در ضمن این ادیتور قابلیت وسط چین کردن متن را دارا نیست با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2014 سلامآخرین نسخه 1.6 رو نصب کنیداجازه به آیفریم ها رو هم در مدیریت فعال کنیداحتمالا درست میشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
meysamfathee ارسال شده در بهمن 2، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 2، 2014 سلامآخرین نسخه 1.6 رو نصب کنیداجازه به آیفریم ها رو هم در مدیریت فعال کنیداحتمالا درست میشه موفق باشیدiframe ارتباطی به آپلود فیلم ندارد ، این امکان روی فروشگاه من فعال هست ولی متاسفانه کار نمی کند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2014 شما محدودیت حجم ارسال در هاست یا تنظیمات پرستا دارید.از طریق ftp آپلود کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
meysamfathee ارسال شده در بهمن 5، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2014 نه محدودیت ندارم ، سرور دست خودمه تا 60 M باز گذاشتم واسه Upload در ضمن این تا آخر Upload می کنه ولی در لیست فایل ها نشان نمی دهد در تنظیمات پرستا هم حجم آپلود تا 64 مگا بایت تنظیم هست ، این ایرادات دلیل داره از دوستان خواهش می کنم دلیل دقیق این ایرادات را بفرمایند . طبق حدس و گمان نمی شه کار علمی انجام داد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در بهمن 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2014 نه محدودیت ندارم ، سرور دست خودمه تا 60 M باز گذاشتم واسه Upload در ضمن این تا آخر Upload می کنه ولی در لیست فایل ها نشان نمی دهد در تنظیمات پرستا هم حجم آپلود تا 64 مگا بایت تنظیم هست ، این ایرادات دلیل داره از دوستان خواهش می کنم دلیل دقیق این ایرادات را بفرمایند . طبق حدس و گمان نمی شه کار علمی انجام داد . سلام 1.یه پوشه در public درست کن2.ویدیو رو به هر روشی دوست داشتی اپلود کن3.لینک ویدیو رو در قسمت ویدیو توضیحات وارد کندر وارد کردن لینک public از وسط ادرس پاک کن4.اوکی کن اندازه ویدیو رو دلبخواه که نه بستگی به جای نمایش داره انتخاب کن5.در قسمت توضیحات فقط کادرش ظاهر میشه ولی در سایت تماشا کن6.بهترین نمایشم در اکسپلور میده نمی دونم چرا ولی خودت ناراحت نکناز کن های اخر پوزش میطلبم فقط بخاطر قافیه بود دست و بال ما رو بسته نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2014 بهترین و امن ترین راه انتقال فایل های حجیم استفاده از ftp هست. ممکنه باگی در آپلودر باشه که فکر میکنم هست و خیلی ربطی هم به حجم فایل نداره Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
meysamfathee ارسال شده در بهمن 5، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2014 بهترین و امن ترین راه انتقال فایل های حجیم استفاده از ftp هست. ممکنه باگی در آپلودر باشه که فکر میکنم هست و خیلی ربطی هم به حجم فایل نداره Sent from my Xperia using Tapatalk proشما فرض کنید این برنامه قراره در اختیار یک سری اپراتور باشه که نمی دونن FTP چیه .و در کل END USER باید با واسط کاربری برنامه کار کنه نه FTP . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2014 ین آپلودر فکر میکنم مال ادیتور هست. در مورد مشکلات آپلودر در tinymce تحقیق کنید شاید به نتایجی برسید.دوستان دیگه هم اگه لطف کنن یک فایل حجیم رو با ادیتور آپلود کنن و نتیجه رو بگن ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
a.honarfar ارسال شده در مرداد 2، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 2، 2015 سلام به همه منم هم برای اپلود ویدیو در صفحه های CMS همین مشکل رو دارم، فایل هایی مختلف با حجم و فرمت متفاوت رو آپلود کردم، آپلود میشه اما نه فایلی روی سروری هست نه چیزی توی لیست نشون میشده. با عکس هیچ مشکلی نداره حتی عکس های باحجم 20 مگ هم اپ میکنه. من شخصا برای حل مشکلم از ifram استفاده کردم. اما دوست دارم بدونم مشکل این اپلودره چی هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .