xgame ارسال شده در بهمن 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2014 سلاممن از نسخه 1.5 به 1.6 آپدیت کردم .همه چیز خوب کار میکنه فقط در قسمت محصولات تب سئو و مقادیر و تصاویر و ویژگی ها روی بارگذاری میمونه و باز نمیشه . اینک خطایی که میده :Warning: preg_replace() [function.preg-replace]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 24 in public_html/classes/Tools.php on line 1154البته همین خطا روی صفحه اصلی سایت هم میده . نمیدونم مشکل از این هست یا جای دیگهضمنا توی بخش مدیریت بالا سمت راست که لوگوی پرستا قرار داره مدام فلش گرد حرکت میکنه که فکر کنم یعنی داره لود میشه .لطفا در صورت امکان راهنمایی فرمایید . تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2014 ارتقاتون بدون مشکل انجام شد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
xgame ارسال شده در بهمن 3، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2014 بله . دستی ارتقا دادم طبق آموزش سایت رسمی . فکر کنم مشکل از جاوا هست . مثلا الان محصول که میخواد به سبد خرید اضافه بشه با قالب پیش فرض روی افزودن به سبد خرید که کلیک میکنم رو لودینگ میمونه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2014 سلاماحتمالا ارتقا ناقص انجام شده .نیاز به بررسی داره یا اینکه ارتقا رو مجددا انجام بدید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2014 یکبار بکاپتون رو برگردونید و دوباره ارتقا رو انجام بدید. این گونه مشکلات معمولا بخاطر ارتقای ناقص هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2014 من احتمال میدم ارتقا مشکل نداره. دیباگ روشن هست و باعث میشه ای جکس سایت درست عمل نکنه. دیباگ رو خاموش کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
gsshop ارسال شده در اردیبهشت 20، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 20، 2015 ببخشید این مشکل منم هست من از اول نصب کردم ولی باز نمیشه این تب ها !! دیباگ هم غیر فعال هست !! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .