shabakeha ارسال شده در بهمن 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2014 باسلام.تمام مراحل نصب را انجام دادم.اما در مرحله یکی مانده به آخر، ارتباط با دستاویز برقرارنمیشه.چکار باید بکنم؟هاست از نت افراز گرفتم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2014 سلاممیشه عکس بذاریدچنین پیغامی من ندیدم تا حالا موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shabakeha ارسال شده در بهمن 3، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2014 با سلام.آقا مشکل حل شد.پرستا شاپ را نصب کردم.بنده میخواستم فروشگاه فایل راه اندازی کنم، حالا باید چکار کنم؟میشه راهنمایی کنید.با تشکر. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2014 سلامدر هنگام تعریف محصول، نوع محصول رو مجازی انتخاب کنید و در بخش مربوطه فایلش رو آپلود کنید موفق باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده