3ayeh ارسال شده در فروردین 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2012 سلام دوستانبلوک سمت چپ قالب من ناپدید شدهچجوری می تونم بر گردونمش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2012 شما باید کامل توضیح بدید . ماژول خاصی نصب کرده این؟؟ تغییر خاصی تو کدهای قالب یا پرستاشاپ به وجود آورده اید؟؟من بیش از 2 ساله که دارم با پرستاشاپ کار میکنم ولی تا به حال این چنین مشکلاتی واسم پیش نیومده نمیدونم دوستان چه بلایی سر پرستاشاپ بیچاره میارید که این اتفاق ها میفته برای حل این مشکل به قسمت ماژولها برید و اون ماژولهایی که تو قسمت چپ بودند رو بازنشانی کنید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mortaza2006 ارسال شده در فروردین 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 2، 2012 دوست عزیز از عنوان مناسب برای ارسالیهای خود استفاده کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ms120j ارسال شده در فروردین 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2012 من چند بار تو قسمت ویرایش زنده ی موقعیت ها به این مشکل برخوردم.از قسمت موقعیت ها ماتونید دوباره ستون سمت راست رو بسازید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .