saeedsaeed ارسال شده در بهمن 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2014 دوستان با سلام متاسفانه هر کاری کردم قادر به حذف زبان فرانسه نسخه اصلی که در پایین صفحه اصلی قرارداشت ، نشدم.عکس مشکل رو ضمیمه کردم البته از روی تصویر موبایل.اگر دوستان راهنمایی کنند ممنون هستم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2014 این که زبان فرانسه نیست دوست من لورم ایپسوم یا Lorem Ipsum یک متن بی معناست که طراحان وب برای پر کردن فضای یک المان استفاده میکنندمحتویان این بخش رو میتونید از ماژول cmsinfo تغییر بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeedsaeed ارسال شده در بهمن 3، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 3، 2014 این که زبان فرانسه نیست دوست من لورم ایپسوم یا Lorem Ipsum یک متن بی معناست که طراحان وب برای پر کردن فضای یک المان استفاده میکنندمحتویان این بخش رو میتونید از ماژول cmsinfo تغییر بدید ممنون از پاسخ شما از ماژول ویرایشگر صفحه اصلی ویرایشش کردم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .