ramezooon ارسال شده در فروردین 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2012 با سلام و عرض خسته باشيد خدمت اساتيد محترمدر قسمت پيشينه سفارشات مشتري، لينك شماره و جزئيات سفارش مشتري غير فعال است. لطفا بفرمائيد علت اين مشكل چيه و چگونه ميتوان آن را برطرف نمود.سپاس invoices.bmp نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2012 دلایل زیادی میتونه داشته باشه . میتونه ایراد از مروگر باشه که جاواش فعال نیست . شما با یه مروگر دیگه ببینید باز این مشکل وجود داره یا نه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramezooon ارسال شده در فروردین 3، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2012 با سلام و عرض خسته نباشيد خدمت استادبا IE امتحان كردم جواب نداد! حالا چيكار كنيم؟ سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramezooon ارسال شده در فروردین 3، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2012 با سلام اگر هر یک از دوستان میتوانند راه حلی ارائه نمایند ، متشکرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2012 تنظیمات رو دستکاری نکردید؟یک رمز مشتری و رمز بخش مدیریت رو برای من ارسال کنید تا نگاه کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramezooon ارسال شده در فروردین 4، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2012 با سلام و تشکرکدام تنظیمات را میفرمائید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2012 تنظیمات بخش مدیریتمن 2 روز نیستم از دوستان دیگه کسی داوطلب بشه و یک نگاه به بخش مدیریت سایت ایشون بکنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramezooon ارسال شده در فروردین 5، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2012 با سلام و تشکرقسمت مدیریت الی ماشااله تنظیمات داره. تنظیمات کدام قسمت از مدیریت را میفرمائید؟ در فروم پرستا شاپ انگلیسی هم یکی مشکل منو داشته اینجا لینکش آومده.سپاس اگر راهنمایی بفرمایند دوستان عزیز. متشکرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در فروردین 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2012 دوست عزیز مشخصات قسمت مدیریت رو برای من پیغام خصوصی کن تا ببینم می تونم کاری کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramezooon ارسال شده در فروردین 7، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2012 دوست عزیز مشخصات قسمت مدیریت رو برای من پیغام خصوصی کن تا ببینم می تونم کاری کنمبا سلام و تشكر ارسال شدسپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SoheilSmart ارسال شده در فروردین 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2012 دوست عزیز چک کن ببین مشکلت حل شد برای این که بقیه نیز از روش حل این مشکل مطلع بشن:کسانی که ssl براشون غیر فعال هست. باید در قسمت سئو و url ها مقدار فیلد دامنه و دامنه ssl با هم یکی باشن.زیرا در فایل جاواسکریپت که عمل فراخوانی انجام میشه از دامنه ای که شما در قسمت ssl نوشتید استفاده می کنهولی شما فروشگاه را با آدرس دامنه معمولی تون مشاهده می کنید ، اگر این دو مقدار با هم متفاوت باشد منجر به اجازه عدم دسترسی می شه . این در نسخه 1.4.4.1 هست و در نسخه 1.4.6.2 نمی دونمولی چون تقریبا هیچ کدوم از فروشگاه های ایرانی از https استفاده نمی کنند بهتره در همه ی ورژن ها مقدار این دو فیلد رو با هم یکسان قرار بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .