reza_shiraz ارسال شده در بهمن 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2014 با سلامخیلی گشتم ولی این موضوع نبود..باور کنید نبودچطور میتونیم کاری کنیم که صورت حسابی برای ایمیل مشتری ارسال نشود و یا امکان دانلود در بخش کاربری نباشه؟آیا میشه فایل ساخت پی دی اف را از کار انداخت یا نام اونو عوض کرد؟آیا میشه فایل مادر پی دی اف را حذف یا تغییر داد؟ورزن 1.5متشکرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 5، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 5، 2014 سلامبه بخش سفارش>>وضعیتها برید و تک تک حالت ها رو ویرایش کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza_shiraz ارسال شده در تیر 23، 2015 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2015 سلام همونطور که میدونید بعضی از مشتریان بصورت رسمی خرید میکنند و نیازمند فاکتور و اضافه شدن مالیات به فاکتور و درج مالیات بر ارزش افزوده در فاکتور هستند و همینطور کپی از برگ مجوز مالیات بر ارش افزوده که باید از دارایی گرفته بشه بعضی از مشتریان هم که شخصی کار میکنند و تمایلی به دریافت فاکتور و پرداخت 9 درصد مالیات ندارند و به فاکتور رسمی هم احتیاج ندارند آیا امکان داره مازولی طراحی بشه که هنگام حرید از مشتری سوال کنه آیا فاکتور میخواهد یا نه اگر بخواهد رویه رسمی و اگر نخواهد رویه بدون فاکتور ادامه پیدا کنه؟ خیلی از مشتریان که از مکانهای دولتی به ما مراجعه میکنند این مشکل ما با اونها داریم و فکر میکنم جای همچین ماژولی توی سیستم خیلی خالی.فقط میشه انتخاب کرد که آیا کالا شامل مالیات میشه یا نه متشکرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در تیر 23، 2015 گزارش Share ارسال شده در تیر 23، 2015 دوست من یا شما مالیات پرداخت میکنید و باید این رو از تمام مشتریانتون دریافت کنید و یا پرداخت نمیکنید و نیازی به مالیات در فاکتور نداریدتا جایی که میدونم هم بودن یا نبودن واژه مالیات در فاکتور اون رو غیر رسمی نمیکنه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sami ارسال شده در مرداد 14، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 14، 2015 سلاموقت پرداخت برای مشتری ایمیل ارسال نمیشه...چیکار کنم؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .