DEFALT ارسال شده در بهمن 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2014 درودمیخواستم بدونم خودمون میتونیم قالبی برای پرستا طراحی کنیم؟یعنی کدنویس میتونه مانند cms هایی نظیر ویبولتین یا وردپرس و... برای پرستا هم قالب رو کدنویسی کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2014 اگه بلد باشین می شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2014 بله. اگر شما با css کاملا آشنا هستین میتونید تا ۸٠ درصد کار رو بدون راهنمایی انجام بدیناون ۲٠ درصد هم آشنایی با نحوه عملکرد smarty و ماژول های پرستا هست.در قالب های پرستاشاپ به هیچ عنوان از php استفاده نمیکنیم. Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shadow ارسال شده در اسفند 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2014 سلاموقت بخیراول از راهنمایی ها و مطالب مفیدتون تشکر میکنم، خیلیییییییی عالی هستند من یک قالب از سایت زیر دانلود کردم، در راه اندازی قالب در پرستاشاپ آماتور هستم، لطفن راهنمایی کنید کروم یکی از این 3 تا رو باید نصب کنم؟؟! http://www.leotheme.com/download/viewcategory/151-leo-converse.html ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2014 مورد اول رو دانلود کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shadow ارسال شده در اسفند 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2014 ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .