dadasalam ارسال شده در فروردین 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2012 سلام خسته نباشیدمن هم نوی اسلایدر هم وی تی ای اسلایدر نصب کردم ولی تو لیست ماژول هام نمیاد چیکار باید بکنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2012 مشکل مربوط میشه به یکی از ماژولهای دیگه شما . دقت کنید که بالای صفحه ماژولها خطایی وجود داره یا نه . چون این دو ماژول رو من خودم روی این ورژن نصب کرده ام و به خوبی کار میکنن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2012 هر دو در بخش "سایر ماژول ها" میان موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sasan370 ارسال شده در شهریور 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2012 سلاممنم تو نصب ماژول ها مشکل دارم تو لوکال ماژول ها نصب میشن اجرا میشن مشکلی نداره اما تو هاست اصلی بعد از آپلود کردن به لیست اضافه نمیشن باید چه کار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 18، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 18، 2012 این احتمال وجود داره که هاست شما محدودیت داشته باشه.ماژول های کم کاربرد و اضافه رو پاک کنید و امتحان کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .