saeed_vafakhah ارسال شده در بهمن 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2014 با سلاممیخواستم بپرسم من قوانین قیمت گذاری بر روی کاتالوگ رو فعال کردم و بعد از یک تعداد مشخصی خرید تخفیف دادمآیا میشه بر چسب یا اتیکت تخفیف بر روی محصولات در صفحه اول بخوره ؟ (به جای اینکه در توضیحات بیشتر محصول در مورد تخفیف توضیح بده) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2014 مثل ایکون جدید که گوشه عکس محصول می خوره ایکون حراج می زنه، می تونین از ترجمه ها، تغییرش بدین به تخفیف نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Soheyl ارسال شده در بهمن 1، 2015 گزارش Share ارسال شده در بهمن 1، 2015 با سلام ایا امکان این وجود دارد که با اعمال تخفیف بر روی جمعی از محصولات، برجسب حراج نیز فعال شود برای محصول؟یا اگر ماژولی برای این کار وجود دارد لطفا به من معرفی کنید.ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .