jafar1374 ارسال شده در بهمن 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2014 سلام به دوستان و مدیران آی پرستا همونجوری که در وردپرس میشه با تغییر تاریخ یک پست ، مطلبی را بالا آورد و یا پایین برد ، آیا در پرستاشاپ هم این کار امکان داره ؟ بدین معنی که هر محصولی که خودمون دوست داریم رو با وجود افزودن حتی محصولات جدید بالا نگه داریم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2014 سلاماین بستگی به قالب شما دارهمحصولات پرطرفدار در صفحه اصلی برای همین منظور هستند و بالاترین محصولات رو نمایش میدهند موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در بهمن 6، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2014 ممنون آقا رامتین نه منظورم این نیست نه محصولات پر طرفدار نه ی شاخه خاص ! مثلا س روز پیش یه محصول گذاشتم امروز هم دو تا محصل می ذارم و اون محصول قبلی از صفحه اول محو میشه ، می خام کاری کنم این محصولات جدید برن پایین تر و محصولات سه روز پیش همچنان بالا باشن بدون اینکه مثل محصولات پر طرفدار بازدید زیادی شده باشن و خودم بالا نگهشون دارم تو وردپرس با تغییر تاریخ ارسال پیش میشه این کارو کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2014 توی تنظیمات، نحوه نمایش محصول در : شاخه به ترتیب اضافه شدن/ ویرایش شدن / درون شاخه و... همین کار رو انجام می ده یه تست کنین ببینین کدوم به نظرتون نزدیک تره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در بهمن 7، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2014 توی تنظیمات، نحوه نمایش محصول در : شاخه به ترتیب اضافه شدن/ ویرایش شدن / درون شاخه و... همین کار رو انجام می ده یه تست کنین ببینین کدوم به نظرتون نزدیک ترهاز این قسمت تاریخ محصول رو تغییر دادم ولی کار نکرد ! حافظه رو هم خالی کردم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2014 روش پیش فرض ، کادر پایین رو به بالا / پایین هم باید تنظیم کنین ، کامپال هم کنین، بعد ببینین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2014 سلاماین روش برای صفحات شاخه هاست.برای صفحه اصلی باید از همون ماژول محصولات پرطرفدار استفاده کنید. این ماژول بالاترین محصولات شاخه خانه را نمایش میدهد و اصلا به تاریخ محصول کاری ندارد.هر محصولی که دوست دارید رو در شاخه خانه بیارید بالا تا نمایش داده بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2014 سلاماین روش برای صفحات شاخه هاست.برای صفحه اصلی باید از همون ماژول محصولات پرطرفدار استفاده کنید. این ماژول بالاترین محصولات شاخه خانه را نمایش میدهد و اصلا به تاریخ محصول کاری ندارد.هر محصولی که دوست دارید رو در شاخه خانه بیارید بالا تا نمایش داده بشه موفق باشیددرودتنظیمات - محصولات- صفحه بندی برای تغییر نمایش محصول هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jafar1374 ارسال شده در بهمن 8، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2014 سلاماین روش برای صفحات شاخه هاست.برای صفحه اصلی باید از همون ماژول محصولات پرطرفدار استفاده کنید. این ماژول بالاترین محصولات شاخه خانه را نمایش میدهد و اصلا به تاریخ محصول کاری ندارد.هر محصولی که دوست دارید رو در شاخه خانه بیارید بالا تا نمایش داده بشه موفق باشیدمنظور اینه که رو شاخه خانه کلیک کنم و محصولات رو جابجا کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2014 سلام مجددبلهدر صفحه کاتالوگ (لیست محصولات) ، روی شاخه خانه کلیک کنید تا فیلتر اعمال بشه و سپس محصولات رو بچینید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .