moghimi ارسال شده در بهمن 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 7، 2014 با سلام به دوستانیه سوال برام پیش اومده، هم از لحاظ فنی و هم دردسر بودن و نبودنشماژول های بانکی وصل می شن به درگاه خود بانک یا دقیقتر بگم ترمینالی که به ما دادن وصل می شه به اون ترمینال بانک تا پرداخت انجام شهبانک ها هم یه سری خدمات رو به صورت الکترونیک به مشتری ها می دن، مثل پرداخت قبوض و تسهیلات و شارژ و...در این بین هم ماژول هم نقش انتقال دهنده رو اجرا می کننخواستم ببینم می شه من ماژولی یا اسکریتپتی درست کنم که واسط این خدمات بشم؟ یعنی حسابم رو پر کنم و چند تا از خدمات رو ارائه بدم، مثل اینکه کسی دم عابر بانک به من پول نقد بده من کارتم رو بهش بدم تا قبضش رو واریز کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2014 سلامبستگی به وبسرویس بانک داره. فکر نمیکنم چنین امکانی رو داشته باشند. البته امکان پذیر هست. میتونن این خدمات و حتی کارت به کارت رو از طریق وبسرویس ارائه بدن، اما تا جایی که میدونم نمیدن موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2014 سلام مجددبله ولی این لینکی که دادین چه ربطی به سوال پست اولتون داره ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 8، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2014 این هم یه واسطه است، که زیر مجموعه بانک سامان هست، به نظرم باید راه داشته باشه که اسکریپتش هم نوشت، که توی همین سایتی که ازش گرفتم داده، نسخه php هم داره، ولی رو وبلاگ نصب کردم ببینم چه جوریهشاید بشه با به پرداخت مستقیم وارد مذاکره شد، چون جناب پور محمدی انسان کار راه اندازیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2014 فکر میکنم متوجه منظور شما نشدم. برای فروش شارژ نیازی به واسطه بودن نیست. اسکریپت نصب میکنید و درگاه میگیرید و میفروشید.این ربطی به پرداخت قبض و تسهیلات و ... نداره . این جور سرویس ها رو معمولا به سختی و به افراد خاص میدن. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 8، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2014 سلام مجدد آقا مهدی من هم با شما هم عقیده ام که این کارها رو به سختی می دن، اما می دن، و مطلب دیگه اینکه بعضی رابطه ها ( نه واسطه های درگاهی) اومدن کار رو آسون کردن، یکی دو روز دیگه یه سایت راه اندازی می کنم که گیفت کارت و طرح ترافیک و پرداخت کل قبض ها و... رو انجام می ده، تقریبا نیم ساعته همه کارهاش انجام شده و الان هم از اون طرف فعاله، توی کدهای php گیر کردم تا از این طرف فعال کنم، ولی خنده دار اینکه خیلی ساده تر از چیزی که فکر می کنیم می شه راه اندازی کرد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2014 حق با شماست اگه وبسرویسش رو بدن مشکلی برای راه اندازی نیست موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 8، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2014 راه بندازم می گم چه جوریه تا دوستان خواستن راحت تر از من راه بندازن، مهم مخفی کردن کار نیست، رقابت سالمه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 9، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2014 با سلام به دوستان این هم از سایت ارائه دهنده خدمات پرداخت قبض و شارژ و گیفت کارت و طرح ترافیک و ....http://iranishop.com/pay/به زودی امکان نمایندگی گیری ( همون زیر مجموعه گیری خودمون) هم آماده می شه، که اطلاع می دم، کامل شد، کل شرایط دیگه اش هم می گم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2014 در واقع این ها واسط هستند. من یک سایت دیگه هم دیدم که این امکانات رو میده و وب سرویس در ااختیارتون میذاره. حتی ussd هم میده که یکم طولانیه و قشنگ نیست Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 14، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2014 من علاقه زیادی به نوآوری در خدمات دارم، چه خودم راه اندازش باشم چه راه اندازی کرده باشن، چون خیلی از ترافیک کاری روزمره کم می شه، البته بازده کوتاه مدت نداره، چون نوآوری هست و معمولا روی بحث اعتماد سازی اش باید خیلی کار بشه، ولی بودنشون بهتر از نبودش هست، درآمد زا بودن و نبودن در وهله دوم قرار می گیره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .