amirjun32 ارسال شده در بهمن 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2014 سلام.من هرچی این تنظیمات ارز رو تغییر میدم بازم درست نمیشه.قیمتی که واسه محصول توی سایت مثلا 200000 ریاله،موقع پرداخت زرین پال میکندش 200000 تومان.لطفا کمکم کنید.ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2014 تاپیک جدا نزنین، توی تاپیک مربوطه مشکل رو بیان کنیننرخ تبدیل ارزها جفتش 1 هست یا جفتش مساوی همدیگه است نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjun32 ارسال شده در بهمن 8، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2014 تاپیک جدازدم چون توی تاپیکای دیگه ندیدم مشکل حل بشه.اگه لینک دارید لطفا بزارید.من این کاری هم ک گفتید انجام دادم.بازم تبدی به تومن میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2014 سلامارز پیشفرض باید 1 باشه همیشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjun32 ارسال شده در بهمن 8، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2014 بازم درست نمیشه.هنوزم به تومن تبدیل میکنه قیمتامو.اگه امکانش هست تا یوزر بدم خودتون ی چک بفرماییدیکی نیست که جواب مارو بده؟اقای مدیر ارشد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2014 http://ipresta.ir/forum/t2487-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-%D9%85%D9%84%D8%AA-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B4%D8%A7%D9%BEتاپیک اولش رو مطالعه کنین کامل توضیح داده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjun32 ارسال شده در بهمن 8، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2014 مشکل من با زرین پاله.چک کردم.بازم تبدیل به تومن میکنه.ی دفعه ارز پیشفرض و ریال گذاشتم تست کردم،یبارم تومن.ولی در هردو حالت ضرب 10 میشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2014 تنظیمات ارز ربطی به ماژول های پرداخت نداره، ماژول ها اطلاعات رو از ارز تنظیم شده می گیرنیه عکس از ارزهایی که تعریف کردین بزارین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjun32 ارسال شده در بهمن 8، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2014 اینم عکسی از ارزهای تنظیم شدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2014 خب به نظر خودتون چه فرقی بین این ارزهایی که تعریف کردین هست؟جفتشون ضریب تبدیل ارز یا تبدیل ارزشون 1 هست، تومان رو 1 کنین ريال رو 10 کنین، مشکل حل می شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirjun32 ارسال شده در بهمن 8، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2014 ن.مشکل از کش مرورگرم بوده.پاکش کردم درست شد.ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2014 عکس که چیز دیگه می گه! همیشه بعد از تغییرات کامپال کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .