akram ارسال شده در بهمن 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2014 سلام دوستان من یکی از ماژولهارو از طریق بومی سازی ترجمه زدم .حالا کل منوهای مدیریتم به زبان دیگه ای تغییری کرده چه شکلی باید درست کنم ؟ میشه کمکم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2014 سلاماز همون بومی سازی، زبان فارسی رو به روز رسانی کنیداحتمالا مشکل حل میشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 8، 2014 به نظر کل ماژول ها رو به زبان ارژانتینی برگردوندین، چون زبون اول بوده و به روز رسانی رو بدون انتخاب زبان زدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
akram ارسال شده در بهمن 9، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2014 تمام کارهایی که گفتید انجام دادم بازم درست نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
akram ارسال شده در بهمن 11، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2014 دوتان من هنوز مشکلم هل ندشه هرکاری میکنم درست نمیشه لطفا یکی کمک کنه دیگه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2014 اگه درست انجام داده باشین مشکل باید حل شده باشه، چون وقتی اون زبان رو ( فارسی رو ) انتخاب کنین و وارد سازی رو بزنین منوها فارسی می شه، مگر اینکه از ترجمه ها ، اولین گزینه رو شروع به ترجمه کرده باشین، که فکر می کنم مدیریت رو ترجمه کردین، از همون راه اول یه بار دیگه برید بعد کامپال اجباری کنین و کش رو خالی کنین درست می شه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2014 ایشون نسخه ۱.۵ هستند و اتفاقا به خاطر همین به روز کردن منوها رو از دست دادن. امکان اصلاحش فقط از بخش زیر ممکنه: مدیریت » منوها هست و به صورت دستی Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .