moghimi ارسال شده در بهمن 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 9، 2014 با سلام به دوستانآموزش های انجمن رو درباره راست چین کردن و فارسی سازی قالب چندین بار پیگیر بودم، قالب فیلم فارسی آقا بهمن هم نگاه کردم و چند تا قالب دیگه رو ، آموزش هایی که آقا دانوش هم در انجمن انگلیسی دادن رو خوندم، از سایت زیر یه قالب دانلود کردمhttp://bossthemes.co.uk/themes/?theme=IKONکه زیاد هم سخت و پیچیده نباشهکارهایی که کردم، یه کپی از کل پوشه css گرفتم و ریختم داخل یه فولدر به اسم rtlglobal.css رو باز کردم و دنبال صفت body یا page گشتم، چند تا صفت داره و مقدار، اول کار رو گیر کردم! اولین سوال: نمی شه مثل قالب های جوملا که اولین خط ها طراح می یاد تعریف می کنه این قالب rtl هست از همون راه بریم؟فایل global.css این قالب رو پیوست کردم، نمی شه صفت رو به بادی یا پیجی که خودمون می سازیم بدیم و دست به بادی و پیج هایی که هستن نزنیم؟ یعنی بالاترین جای ممکن اون صفت rtl رو تعریف کنیم؟برای تمام css ها باید توی پوشه rtl ویرایش رو انجام بدیم و به اصطلاح آینه کنیم؟ http://s5.picofile.com/file/8150577942/global.css.html ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2014 سلامنه نمیشه. شما باید برای هر فایل سی اس اس یک نسخه راستچین با پسوند rtl ایجاد کنید. اگه زبان راستچین باشه این سی اس اس ها لود خواهند شد و در حالت عادی هم سی اس اس های خود قالب و در واقع سایت دو جهته میشه.در نسخه 1.6 نیازی به پوشه rtl نیست و در کنار هر فایل css میتونید نسخه rtl رو قرار بدید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2014 ممنون از شما، در کنار هر فایل css میتونید نسخه rtl رو قرار بدید، باید کل اون فایل هم ویرایش کنیم به اسم rtl تولید کنیم یا فقط اون سه چهار تا فایل global و product , رو ویرایش کنیم و درست کنیم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2014 سلام مجددتمام فایلهای سی اس اس رو باید راستچین کنید، حتی فایلهای داخل ماژولها موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 14، 2014 راهی که شما میگید ممکنهولی اصلا نیازی به rtl در body نداریدهر تغییری رو مایل بودین در فایل rtl.css بذاریداینطوری نیازی به تغییر کل فایل نداریدقالب پیشفرض ۱.۶رو ببینید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .