SILENCE ارسال شده در بهمن 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2014 با سلام دوستان امیدوارم تکراری نباشه. می خواستم ببینم عنوان ماژول ها رو کجا میسه تغییر داد مثلا محصولات محبوب٬ ویژگی ها و مثلا کن یه ماژول خریدم دسته بندی ویژگی ها میخوام عنوانشو عوض کنم اینا کجاست کد هاش؟ قسمت ترجمه ها هم رفتم عنوان ماژول ها توش نیستممنون بابت وقتتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2014 سلامیه بار دیگه قسمت ترجمه ها رو بررسی کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SILENCE ارسال شده در بهمن 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2014 ببخشید من زیاد گشتم توش اولا قالب رو قالبی که خریدم انتخاب کنم؟ بعد قسمت کاربری یا ماژول؟ حالااگه کلا بخوایم با کدها تغییر ایجاد کنیم چه فایلایی رو باید ادیت کنیم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2014 فایل همون ماژول رو ، چون باید اسم اون ماژول رو تغییر بدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SILENCE ارسال شده در بهمن 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2014 آدرس ماژول ها و نحوه تغییر کد ها رو جایی آموزش داریم یا لطف می کنید بگید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2014 آموزش تغییر نام ماژول رو فکر نکن باشه، باید تست کنین، البته چون دستکاری کردن مستقیم کدها هست مراقب باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SILENCE ارسال شده در بهمن 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2014 خب کدوم فایلش رو باید تغییر داد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2014 سلامتو فایل نباید دستکاری کنید. از بخش ترجمه ، قالب رو انتخاب کنید و به توجمه های ماژول برید. عبارت رو جستجو کنید و تغییر بدید. برای تغییر ترجمه ها نیازی به دستکاری فایلها نیست موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SILENCE ارسال شده در بهمن 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2014 ببخشید باز مزاحم وقتتون میشم منم عرض کردم خدمتتون این عنوان ماژول ها نیست تو قسمت ترجمه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2014 کدوم ماژول رو می خواین تغییر نام بدین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
SILENCE ارسال شده در بهمن 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2014 یکی همین ماژول که خریدم دسته بندی ویژگی ها یکی دیگه مثلا نقد و بررسی کاربران میخوام عنوانش مثلا فقط بشه نقد و بررسی. این جور چیزا کلا این قضیه تغییر نام ماژول کلا چجوریه؟ مثلا بعدا بخوام محصولات جدید، محصولات محبوب اینا رو تغییر بدم. الآن تو قالب الکترومارکتم توی ترجمه ماژول ها هر عنوان ماژولی سرچ می کنم بعضیاش هست بعضیاش نیست مثلا همین کلمه کاربران سرچ می کنی نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2014 اگه بخواین عنوان هایی که بازدید کننده می بینه رو عوض کنین که از همون ترجمه هاست، برای عنوان که خودتون می بینین ، اگه توی ترجمه ها نیست، از بازارچه درخواست بدین براتون انجام بدن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در بهمن 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2014 سلام چجوزی میتونم عنوان عوض کنم تو بخش ترجمه ها ماژول این عنوان وجوذ نداره بخش کاربری نبودhttp://upload7.ir/imgs/2014-11/93162944320669151537.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2014 سلاماین ماژول پیشفرض پرستاشاپ نیست و احتمالا اشکال داره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 13، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 13، 2014 یه دسترسی بدین چک کنیم، البته با اجازه دوستان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2014 ماژول ها دو نوع هستندماژول های اورراید شده ده قالبماژول های اصلیشما وقتی ترجمه ماژول ماژول رو انتخاب میکنید در مقابلش نام قالب رو یک بار انتخاب و یک بار عدم انتخاب بذارید و تمام عبارات ترجمه نشده رو ترجمه کنین Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nmh13 ارسال شده در بهمن 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2014 سلام من با قسمت اسمی که در سایت نمایش میده مشکل دارم و اون قسمت در ترجمه ها نیست مراحل انجام دادم ولی اسم news and event نیستhttp://upload7.ir/imgs/2014-11/93162944320669151537.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2014 این ماژول رو از کدوم سایت دانلود کردین؟ شاید نسخه نال شده هست، من هم یکی دو بار اون اوایل از سایتهای خارجی دانلود کردم، بدون اینکه توجه کنم سایت کی هست و ... ، بعد از یکی دو ماه یه بار سایت بالا نیومد، توی آنالیز هم زده بود 10 تا h1 دارین و 2 تا آی فریم، در کل خیلی به سایتی که ماژول رو دانلود کنین حواستون باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .