all of ارسال شده در بهمن 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2014 باسلام خدمت دوستان تا اونجا که من تحقیق کردم یکی از محدودیت های پرستا شاپ اینه که بطور پیش فرض نمیشه بلوک محتوای سفارشی و اسلایدر رو در صفحاتی به جز صفحه اول استفاده کرد (البته شاید من دارم اشتباه میکنم) حالا دوستان اگه اطلاعاتی دارند در این زمینه لطفا بگن چجوری میشه این دو ماژول رو در صفحات دیگه هم استفاده کرد چون واقعا لازم دارم . اسلایدر اونقدر ها هم مهم نیست ولی بلوک محتوای سفارشی بسیار لازمه آیا با زدن هوک میشه به نتیجه رسید؟؟؟؟؟ یا راه دیگه ای وجود داره؟؟؟ لطفا اساتید انجمن شرکت کنند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2014 اسلایدر رو نمی شهمحتوای سفارشی رو تست کنین، با یه ماژول مثل محصولات بازدید شده ( البته در نسخه 1.6 رو می گم) هم هوک کنین ببینین جواب می ده یا یه هوکی که توی تمام صفحات به نمایش در می یاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
all of ارسال شده در بهمن 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2014 اسلایدر رو نمی شهمحتوای سفارشی رو تست کنین، با یه ماژول مثل محصولات بازدید شده ( البته در نسخه 1.6 رو می گم) هم هوک کنین ببینین جواب می ده یا یه هوکی که توی تمام صفحات به نمایش در می یادممنون که جواب دادیدمیشه بگید چجوری باید هم هوک کرد؟با این روش میشه توی هر صفحه یک ماژول محتوای سفارشی متفاوت داشت (میخوام متن هر صفحه مخصوص خودش باشه )؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2014 منظور از ماژول محتوای سفارشی این نیست که شما امکان تعریف کردن 100 ها محتوا برای 100 محصول رو دارین و...از منو ماژول - موقعیت ها ، اون ماژول رو تست کنین ببینین هوک دیگه ای رو می گیره یا نه، نشد باید از طریق بازارچه درخواست شخصی سازی بدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
all of ارسال شده در بهمن 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2014 منظور از ماژول محتوای سفارشی این نیست که شما امکان تعریف کردن 100 ها محتوا برای 100 محصول رو دارین و...از منو ماژول - موقعیت ها ، اون ماژول رو تست کنین ببینین هوک دیگه ای رو می گیره یا نه، نشد باید از طریق بازارچه درخواست شخصی سازی بدیناوکیببینید میخوام توی صفحات اصلی سایت که مربوط به هر شاخه هست یک متناختصاصی درمورد اون شاخه بذارم مثلا تو صفحه ی ادکلن ها یک متن درمورد انواع ادکلن ها و یا تو صفحه مواد شوینده یک متن درمورد انواع مواد شوینده و.... حالا باید چیکار کنم میتونید راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2014 توی توضیح خود شاخه وارد کنیناگر برای محصولات بخواین بزارین مثلا تمام محصولات شوینده یه کار دیگه هم می شه کردhttp://ipresta.ir/forum/t6172-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D8%AA%D8%A8-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D9%85%D8%AD%D8%AA%D9%88%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%B5%D9%81%D8%AD%D9%87-%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84صفحات مدیریت محتوای دلخواه اضافه کنین و توی هر محصول متن رو وارد کنین، البته یه صفحه می شه اضافه کنین، که توی اون تب نشون بده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در بهمن 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2014 خب تو قسمت توضیحات شاخه بنویسید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
all of ارسال شده در بهمن 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2014 ممنون لطف کردیدکسی درمورد سازگاری ماژول اسلایدر انقلابی با نسخه 1.6 و قالب نایس شاپ 2 چیزی میدونه؟؟؟http://prestatool*s.ir/prestashop-advertising-modules/174-prestashop-revolution-slider-module.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2014 این ماژول یه ماژول تجاری انگلیسی حرفه ای هست، توی یه تاپیک یکی از کاربرا دیروز دمو و لینک خریدش رو هم گذاشته بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
all of ارسال شده در بهمن 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2014 آره میدونمسوالم اینه که با قالب نایس شاپ 2 سازگاری داره یا نه؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2014 با طراح قالب باید مطرح کنین اگه کار اقا بهمن هست فکر نمی کنم مشکل پیش بیاد باز با خود طراح مطرح کنین، حواستون هم به نسخه ماژول باشه که نال شده نخرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2014 سلاماین ماژول مشکل سازگاری فکر نمیکنم داشته باشه ولی کار با این ماژول و ساخت اسلایدهاش سخته و ممکنه نتونید باهاش کار کنید موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
all of ارسال شده در بهمن 17، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 17، 2014 ممنون درمورد نحوه اضافه کردن بلوک محتوای سفارشی به صفحه شاخه ها کسی راه دیگه ای نداره هر کاری میکنم نمیشه علاوه بر توضیحات شاخه ها به این بلوک محتوای سفارشی هم احتیاج دارم حتما باید باشه حیاتیهلطفا اگه کسی میتونه راهنمایی کنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2014 سلامبصورت پیشفرض چنین امکانی نیست و باید ماژول براش طراحی بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
all of ارسال شده در بهمن 18، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2014 سلامبصورت پیشفرض چنین امکانی نیست و باید ماژول براش طراحی بشه موفق باشیدشما وقت دارید این کارو کنید؟هزینه رو می فرمایید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در بهمن 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2014 با سلامدرخواست طراحی ماژول را از بازارچه ارسال کنید تا بررسی بشه و هزینه و زمان لازم را خدمتتون اعلام کنندبا احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
all of ارسال شده در بهمن 18، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2014 با سلامدرخواست طراحی ماژول را از بازارچه ارسال کنید تا بررسی بشه و هزینه و زمان لازم را خدمتتون اعلام کنندبا احترامچطوری باید درخواست ارسال بشهدرخواست بررسی هم هزینه داره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در بهمن 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2014 با سلامدرخواست بررسی خیرهزینه ساخت ماژول را خدمتتون اعلام میکننبرای درخواست طراحی ماژول به لینک زیر برید http://bazaar.ipresta.ir/contact-us و اطلاعات کامل ماژولی را که میخواهید ارسال کنید تا پس از بررسی هزینه و اطلاعات لازم به ایمیل شما ارسال شودبا احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در بهمن 18، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2014 یه کم دقیقتر بگید چی میخواید شاید بشه یه کاریش کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
all of ارسال شده در بهمن 18، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2014 ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
all of ارسال شده در اسفند 1، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2014 یه کم دقیقتر بگید چی میخواید شاید بشه یه کاریش کردببخشید بابت تاخیرمیخوام توضیحات شاخه ها در پایین صفحه نمایش داده بشه (در پایین صفحه بعد از محصولات)یا این که مثل توضیحات شاخه ها در بالای صفحه یکی هم پایین صفحه باشهشما میتونید کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در اسفند 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2014 یه کم دقیقتر بگید چی میخواید شاید بشه یه کاریش کردببخشید بابت تاخیرمیخوام توضیحات شاخه ها در پایین صفحه نمایش داده بشه (در پایین صفحه بعد از محصولات)یا این که مثل توضیحات شاخه ها در بالای صفحه یکی هم پایین صفحه باشهشما میتونید کمک کنیدقالبتون چیه؟ببینید تقریبا راحته، منتهی اگه قالبتونو از همین بازارچه گرفتید بگید اقای بهمن درستش کنه بهتره،باید فایل category.tpl رو ویرایش کنید. من اگر سایت خودم بود این کارو خودم انجام میدادم، منتهی سایت دیگرانو نمیتونم ریسک کنم. شما فایل category.tpl قالبتونو بذارید اینجا(اگر طراح اجازه اینکارو میده) احتمالا بچه ها همکاری میکنن درست میشه.این تاپیکو هم یه نگاه بندازید:http://www.prestashop.com/forums/topic/232028-category-content-under-the-products-display/ بعد بگید که الان فروشگاهتون داره کار میکنه و بازدید کننده داره یا هنوز تو مرحله تستید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
all of ارسال شده در اسفند 1، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2014 قالبتون چیه؟ببینید تقریبا راحته، منتهی اگه قالبتونو از همین بازارچه گرفتید بگید اقای بهمن درستش کنه بهتره،باید فایل category.tpl رو ویرایش کنید. من اگر سایت خودم بود این کارو خودم انجام میدادم، منتهی سایت دیگرانو نمیتونم ریسک کنم. شما فایل category.tpl قالبتونو بذارید اینجا(اگر طراح اجازه اینکارو میده) احتمالا بچه ها همکاری میکنن درست میشه.این تاپیکو هم یه نگاه بندازید:http://www.prestashop.com/forums/topic/232028-category-content-under-the-products-display/ بعد بگید که الان فروشگاهتون داره کار میکنه و بازدید کننده داره یا هنوز تو مرحله تستید؟واقعا ممنون میشم اگه کمک کنیدنایس شاپ 2 هستشفروشگاه نصب شده ولی هنوز بازدید کننده نداره هنوز تو مرحله تست هستش و محصولات هم روی سایت قرار نگرفته اند فقط چند تا محصول نمایشی برای تست روی سایت گذاشتیمفایل کتگوری رو ضمیمه کردم شما تغییرات لازم رو بدید من روی سایت تست میکنم اگه مشکلی پیش اومد فایل اصلی اولی رو دوباره تو هاست بارگذاری میکنم http://uplod.ir/ukj450873ofd/category.tpl.htmمنتظرتون هستمفعلا تاپیکی که معرفی کردید رو میخونم ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
all of ارسال شده در اسفند 1، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2014 قالبتون چیه؟ببینید تقریبا راحته، منتهی اگه قالبتونو از همین بازارچه گرفتید بگید اقای بهمن درستش کنه بهتره،باید فایل category.tpl رو ویرایش کنید. من اگر سایت خودم بود این کارو خودم انجام میدادم، منتهی سایت دیگرانو نمیتونم ریسک کنم. شما فایل category.tpl قالبتونو بذارید اینجا(اگر طراح اجازه اینکارو میده) احتمالا بچه ها همکاری میکنن درست میشه.این تاپیکو هم یه نگاه بندازید:http://www.prestashop.com/forums/topic/232028-category-content-under-the-products-display/ بعد بگید که الان فروشگاهتون داره کار میکنه و بازدید کننده داره یا هنوز تو مرحله تستید؟بسیار عالی دستتون درد نکنه با توجه به تاپیکی که معرفی کردید توضیحات شاخه ها به پایین منتقل شد ولی همچنان توضیحات شاخه ها در بالای صفحه هم نمایش داده میشه ولی میخوام حذف شود باید چکار کنم؟شما به نتیجه ای نرسیدید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در اسفند 1، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 1، 2014 قالبتون چیه؟ببینید تقریبا راحته، منتهی اگه قالبتونو از همین بازارچه گرفتید بگید اقای بهمن درستش کنه بهتره،باید فایل category.tpl رو ویرایش کنید. من اگر سایت خودم بود این کارو خودم انجام میدادم، منتهی سایت دیگرانو نمیتونم ریسک کنم. شما فایل category.tpl قالبتونو بذارید اینجا(اگر طراح اجازه اینکارو میده) احتمالا بچه ها همکاری میکنن درست میشه.این تاپیکو هم یه نگاه بندازید:http://www.prestashop.com/forums/topic/232028-category-content-under-the-products-display/ بعد بگید که الان فروشگاهتون داره کار میکنه و بازدید کننده داره یا هنوز تو مرحله تستید؟بسیار عالی دستتون درد نکنه با توجه به تاپیکی که معرفی کردید توضیحات شاخه ها به پایین منتقل شد ولی همچنان توضیحات شاخه ها در بالای صفحه هم نمایش داده میشه ولی میخوام حذف شود باید چکار کنم؟شما به نتیجه ای نرسیدید؟اون قسمتو تو فایل کپی نکنید.کات کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .