shopmiran ارسال شده در بهمن 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2014 با سلام من این منو میخوام به وب سایتم اضافه کنم اما ماژل خواستی که این منو بسازه پیدا نکردم لطفا راهنمای فرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2014 این ها ویژگی هستن در پرستاشاپ، که می تونین برای محصولات مثل همین یا بیشتر تعریف کنین بعد که توی محصولات اعمال کردین کاربر می تونه انتخاب کنه مثلا بر اساس رنگ یا طرح یا... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shopmiran ارسال شده در بهمن 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2014 این ها ویژگی هستن در پرستاشاپ، که می تونین برای محصولات مثل همین یا بیشتر تعریف کنین بعد که توی محصولات اعمال کردین کاربر می تونه انتخاب کنه مثلا بر اساس رنگ یا طرح یا... باتشکر فراوان بله این رو میدونم همین منو در ستون سمت چپ ساخته ام . همین منو رو بصورت عمودی در قسمت محصولات در هر صفحه میخواهم ایجاد کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 10، 2014 با آقا دانوش در ارتباط باشین یا درخواستتون رو به بازارچه بدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .