mt_nic ارسال شده در بهمن 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2014 سلام به همه دوستانمی خواستم ببینم چه جوری میشه صفحه اول سایت به صفحه ورود کاربری یعنی آدرس http://myhost/login?back=my-account تغییر پیدا بکنه در حقیقت آدرس http://myhost.ir که زده شد صفحه حساب کاربری بیاد و از مشتری نام کاربری و رم عبور بخواد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در بهمن 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2014 تو تنظیمات->سئو و url هاایندکس رو رو اون آدرس تنظیم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mt_nic ارسال شده در بهمن 12، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2014 ممنون از پاسختون ولی من توی همین بخشی که گفتید رفتم ودر قسمت بازنویسی URL صفحه index عبارت my-account رو قرار دادم ولی لینک نشدتو تنظیمات->سئو و url هاایندکس رو رو اون آدرس تنظیم کنیدممنون از پاسختون ولی من توی همین بخشی که گفتید رفتم ودر قسمت بازنویسی URL صفحه index عبارت my-account رو قرار دادم ولی لینک نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در بهمن 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2014 ممنون از پاسختون ولی من توی همین بخشی که گفتید رفتم ودر قسمت بازنویسی URL صفحه index عبارت my-account رو قرار دادم ولی لینک نشدتو تنظیمات->سئو و url هاایندکس رو رو اون آدرس تنظیم کنیدممنون از پاسختون ولی من توی همین بخشی که گفتید رفتم ودر قسمت بازنویسی URL صفحه index عبارت my-account رو قرار دادم ولی لینک نشد یعنی چی شد؟تاثیری نداشت؟کش رو خالی کردین؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 12، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 12، 2014 توی صفحه index اون ادرس رو وارد کردین؟پاپ اپ ایجاد کنین به نظرم راحت تر باشه، ضمن اینکه اگه درست متوجه شده باشم ، رفتین ادرس ایندگس رو تغییر دادین، که معلومه کار نباید بکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mt_nic ارسال شده در بهمن 15، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 15، 2014 ممنون از پاسختون ولی من توی همین بخشی که گفتید رفتم ودر قسمت بازنویسی URL صفحه index عبارت my-account رو قرار دادم ولی لینک نشدتو تنظیمات->سئو و url هاایندکس رو رو اون آدرس تنظیم کنیدممنون از پاسختون ولی من توی همین بخشی که گفتید رفتم ودر قسمت بازنویسی URL صفحه index عبارت my-account رو قرار دادم ولی لینک نشد یعنی چی شد؟تاثیری نداشت؟کش رو خالی کردین؟نه نشد اگه امکانشو دارین خودتون هم این تست رو بکنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .