dadasalam ارسال شده در فروردین 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2012 سلامیه ماژول میخواستم که در صفحه اصلی سایت از هر زیر شاخه ای آخرین و تازه ترین محصولات را به تعداد 5 تا تو صفحه اصلی نشون بدهیعنی اینکهمثلا دی وی دی رایتر 5 تای آخر اضافه شدهمادربورد 5 تا اخریه اضافه شدهاز 5 شاخه 5 محصول اخر و تازشونو در صفحه اصلی سایت نشون بدهایا رایگانش هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2012 نمونه پولیش رو هم من ندیدم. یک ماژول هست که شاید خیلی به خواسته شما مربوط نباشه اما واسه برنامه نویسان میتونه مفید باشه http://www.prestashop.com/forums/topic/45415-module-category-featured-products-v02/ برای 1.3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 3، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 3، 2012 سلامیه ماژول میخواستم که در صفحه اصلی سایت از هر زیر شاخه ای آخرین و تازه ترین محصولات را به تعداد 5 تا تو صفحه اصلی نشون بدهیعنی اینکهمثلا دی وی دی رایتر 5 تای آخر اضافه شدهمادربورد 5 تا اخریه اضافه شدهاز 5 شاخه 5 محصول اخر و تازشونو در صفحه اصلی سایت نشون بدهایا رایگانش هست؟ چنین ماژولی وجود نداره تا اونجایی که من میدونم . ولی اگه بخواین بررسی میکنم و براتون مینویسم این ماژول رو . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2012 ماژول خوبی میتونه باشه و احتمالا خیلی پرطرفداراگر کسی بتونه هزینه هاش رو پرداخت کنه دوستان میتونن بنویسن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
esi_n2002 ارسال شده در بهمن 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2012 هزینش رو بنده میپردازمچقدره ؟! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در بهمن 20، 2012 سلاماین کار رو همون ماژول اصلاح شده محصولات پرطرفدار انجام میدهفقط باید به تعداد شاخه هات از روش کپی ایجاد کنینسخه جدید ماژول محصولات پرطرفداردر این نسخه جدیدترین محصولات نمایش داده میشه و نه بالاترین محصولات نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .