shirazishw ارسال شده در بهمن 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 17، 2014 سلاممن برای اولین بار هست که از این سیستم استفاده می کنم و یه مشکل خیلی بزرگ دارم و اونم اینه که حتی وقتی اسم دامنه رو هم در گوگل می زنم سایت من نشون داده نمیشه !!آدرس سایت www.moalemtahrir.ir نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در بهمن 17، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 17، 2014 سایت تان را به موتورهای جستجو معرفی کردید ؟اگر نکردید به لینک زیر بروید و اطلاعات سای تان را وارید کنید و به همه موتورهای جستجو بشناسانیدالبته این اول کار است و خیلی باید روی سئوی سایت تان کار کنید تا رتبه تان هر روز بالاتر برودhttp://www.parsitools.ir/shenasan/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shirazishw ارسال شده در بهمن 17، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 17، 2014 خیلی ممنون از پاسخ تون.امروز سایت رو در گوگل ثبت کردم و بعد 10 ساعت اوکی شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
researchcafe ارسال شده در فروردین 25، 2016 گزارش Share ارسال شده در فروردین 25، 2016 من سایتم کافه تحقیق رو با همین روش که گفتید ایندکس کردم ولی فقط به یه سایت خارجی ارجاع داده شدم بنظر من بهترین روش اینه که خودتون با consule گوگل سایتو ایندکس کنید واکنش ها : researchcafe 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .