سات کالا Satkala.com ارسال شده در بهمن 21، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 21، 2014 ماژول نمایش اعداد و قیمت ها با اعداد فارسی برای پرشتاشاپ 1.6 نیاز دارم لطفاً راهنمایی بفرمائید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2014 سلاماین بستگی به قالب داره و با ماژول نمیشه این کار رو انجام داد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 22، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 22، 2014 نسخه ۱.۶ و قالب پیش فرض اعداد فارسی هستنداین رو با تغییر فونت میتونید اعمال کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در بهمن 26، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2014 من از قالب نایش شاپ 2 استفاده میکنم از کجا میتونم اعداد رو با فونت فارسی نمایش بدم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2014 در تاپیک مربوط به قالب پیگیری کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
s.dehdashti ارسال شده در بهمن 18، 2018 گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2018 نسخه ۱.۶ و قالب پیش فرض اعداد فارسی هستند این رو با تغییر فونت میتونید اعمال کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro سلام فونت رو از کجا میتونم تغییر بدم قالب خود پرستا 1.6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در بهمن 18، 2018 گزارش Share ارسال شده در بهمن 18، 2018 سلام لینک زیر رو مطالعه کنید: https://ipresta.ir/blog/110_prestashop-module-font-manager.html موفق باشید واکنش ها : دانوش 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .