mohamedx6 ارسال شده در بهمن 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2014 سلامبنده ماژول را نصب کردم و کدش را هم وارد کردم و لوگو را هم در قسمت public آپلود کردم ولی جایگاه نماد تنها در صورت راست انتخاب کردن آن و انتخاب صفحه اول به صورت دو ستونه دیده میشه و همچنین چیزی هم که نشان می دهد به صورت کاملا نا منظم ( یه خورده از بخش های سایت در آن نمایش داده میشه) دیده میشه ولی من می خوام جایگاه نماد در فوتر نشان داده بشه و کاملا خالی باشه ( بخش های سایت داخلش نباشه ) قالب بنده پلیکان هست لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2014 فایل eNamadLogo.htm رو در روت (public_html) کپی نشده دستی کپیش کنیددر قالب پلیکان هم کافیه در ماژول مدیریت قالب پلیکان نمایش فوتر کلاسیک رو فعال کنید سپس جایگاه ماژول نماد رو در پیکربندیش رو فوتر بذارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
اکبر مقدم ارسال شده در بهمن 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2014 دوست عزیز شما از اینماد کد رو گرفتین یا خیر؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamedx6 ارسال شده در بهمن 23، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2014 دوست عزیز شما از اینماد کد رو گرفتین یا خیر؟ بله گرفتمفایل eNamadLogo.htm رو در روت (public_html) کپی نشده دستی کپیش کنیددر قالب پلیکان هم کافیه در ماژول مدیریت قالب پلیکان نمایش فوتر کلاسیک رو فعال کنید سپس جایگاه ماژول نماد رو در پیکربندیش رو فوتر بذاریددر فوتر با فعال کردن فوتر کلاسیک نشونش داد اما اینقدر بد بود که از فوتر حذفش کردم (هم جاش افتضاح بود و هم قسمتی از قالب درونش بود)توی حالت پیش فرض صفحه اول ( تک ستونه ) امکان نمایش نماد در سمت راست یا چپ هست؟ آخه فکر نکنم با این سایزش اونجا جا بگیره اینم از فایل لوگوhttp://upload7.ir/imgs/2014-11/28828183421396279588.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2014 اینمادتون که فعال بشه مشکل نشون دادن قسمتی از سایت هم حل میشهدر حالت تک ستونه قالب امکان نمایش در ستون راست و چپ نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2014 وقتی بخشی از قالب در نماد نمایش داده میشه یعنی فایل رو روی روت فروشگاه کپی نکردین Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2014 در روت پرستا بریزید این فایل رو (در فروشگاه شما میشه پوشه prestashop) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .