fmmajd ارسال شده در بهمن 23، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 23، 2014 سلاممن چندوقت پیش یه مشکلی داشتم، حالا یه سری کارا انجام شد که توضیحش مفصله. قیمتا تخفیف خورده بودن و نمیتونستم حذفشون کنم چون یکی از ماژولا مشکل به وجود آورده بود. درنهایت از طریق اون ماژول یه تخفیف ایجاد کردم با درصد 0، که قیمتا برگرده سرجاش. بعدها ماژوله خیلی اذیت کرد کلا پاکش کردم. ولی تخفیف سرجاش موند. و با نصب مجدد ماژول هم نمیشه درستش کرد. الان تو صفحه محصولاتم جلوی همه قیمتا یه استیکر تخفیف 0% خورده.چه طوری میتونم از طریق دیتابیس این تخفیفو کلا برش دارم؟ اصلا میتونم کل تخفیفارو از دیتابیس پاک کنم؟ چون تو این جریانات خیلی تخفیف الکی درست کردم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2014 به بخش قوانین قیمت گذاری سبد خرید برید و تخفیف های ساخته شده رو حذف کنید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در بهمن 24، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2014 به بخش قوانین قیمت گذاری سبد خرید برید و تخفیف های ساخته شده رو حذف کنید Sent from my Xperia using Tapatalk proنه مشکل همینه دیگه.اونجا هیچی نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2014 در قوانین کاتالوگ هم نیست؟ Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در بهمن 24، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2014 در قوانین کاتالوگ هم نیست؟ Sent from my Xperia using Tapatalk proنه هیچ جا نیست. حتی خود ماژولم دوباره نصب میکنم تو لیست تخفیفاش نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2014 تخفیف چند منبع داره. دو تاش رو بررسی کردین که نبودهدر بخش قیمت ویژه همان محصولات چطور؟ ویرایش کنید یک محصول رویک بارماژول رو نصب و بعد حذف نصب کنید ببینید چی میشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در بهمن 25، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2014 تخفیف چند منبع داره. دو تاش رو بررسی کردین که نبودهدر بخش قیمت ویژه همان محصولات چطور؟ ویرایش کنید یک محصول رویک بارماژول رو نصب و بعد حذف نصب کنید ببینید چی میشه Sent from my Xperia using Tapatalk proنه اونجا هم نیست. مقدار تخفیف 0 و برای همه محصولات اعمال شده. نصب و حذف نصب هم چندین بار کردم ولی درست نشده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2014 من فکر میکنم اورراید گذاشته باشهپوشه اورراید رو چک کنید/override Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در بهمن 25، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2014 من فکر میکنم اورراید گذاشته باشهپوشه اورراید رو چک کنید/override Sent from my Xperia using Tapatalk proپوشه اورراید ماژول؟پاکش کردم کلا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2014 خیر! پوشه اورراید ماژول عملکردی نداره و هنگام نصب به پوشه اورراید پرستا منتقل میشه.شاید دلیل بی تاثیر بودن حذف نصب هم همین باشه. چون موقع حذف نصب پرستا این پوشه رو چک کرده و اورراید رو حذف میکنه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در بهمن 25، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2014 خیر! پوشه اورراید ماژول عملکردی نداره و هنگام نصب به پوشه اورراید پرستا منتقل میشه.شاید دلیل بی تاثیر بودن حذف نصب هم همین باشه. چون موقع حذف نصب پرستا این پوشه رو چک کرده و اورراید رو حذف میکنه Sent from my Xperia using Tapatalk proممنونم نگا کردم تو پوشش چیز خاصی نیست.دنبال چی باید بگردم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در بهمن 26، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2014 نمیشه از طریق دیتابیش حذفش کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 27، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2014 من که ساختار ماژول مورد نظر رو نمیدونم و به فرض هم بدونم این کار رو توصیه نمیکنم چون کار نیمه تخصصی هست و باید آگاهانه انجام بشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
fmmajd ارسال شده در بهمن 28، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2014 من که ساختار ماژول مورد نظر رو نمیدونم و به فرض هم بدونم این کار رو توصیه نمیکنم چون کار نیمه تخصصی هست و باید آگاهانه انجام بشه Sent from my Xperia using Tapatalk proپس چیکار میشه کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در بهمن 28، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 28، 2014 در حد انجمن و تا جایی که میشد راهنمایی کردم. بیش از این در انجمن امکان پاسخ گویی نیست.اگر مایل بودین از خدمات فنی ما استفاده کنید یا از یک متخصص دیگه راهنمایی بگیرید Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .