30300 ارسال شده در بهمن 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2014 سلامدارم فروشگاهی راه اندازی میکنم که نمایندگی فروش از چند وب سایت دیگر استبرای همین اضافه کردن و آپدیت قیمت محصولات کار دشواری است لذا طی تماس با مدیران وب سایت های طرف قرارداد قرار شد روی سایت خود api راه اندازی کنند.یکی از فروشگاه ها api به صورت json array آماده کرده است. که شامل عنوان محصول ، قیمت ، لینک عکس، توضیحات ، و دسته بندی است.می خواستم ماژولی بنویسم که این فایل را بخواند و محصولات جدید را اضافه و قیمت محصولات قدیمی را به صورت خودکار آپدیت کند.دوستان بازارچه گفتند با وب سرویس پرستا شاپ این کار را انجام بدم . منظورشون رو متوجه نشدم یعنی ماژولی بنویسم که از وب سرویس وب خودم این کار را انجام دهد؟ راه دیگری هم هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 24، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 24، 2014 از طریق بازارچه اقدام کنین و همون جا پیگیر باشین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 25، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 25، 2014 سلامنه دوست عزیزبه اون شرکت ها آدرس وبسرویس پرستاشاپ رو بدید تا برنامه ای بنویسند که محصولات رو به پرستاشاپ وارد کنه. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
30300 ارسال شده در بهمن 26، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2014 ممنون از دوستانولی اون سایت ها حاظر به همچین کاری نیستندمیشه خودم همچین کاری را انجام دهم؟ چطوری؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در بهمن 26، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 26، 2014 کار شما نیست، با آقا دانوش در ارتباط باشین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .