erfan753 ارسال شده در فروردین 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2012 من امروز خیلی مزاحم دوستان شدمیه سوال دیگه داشتم من چجوری میتونم رنگ فونت ها رو تعغییر بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2012 اون دیگه بستگی به این داره که css بلد هستید یا خیر؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
B.A.H.M.A.N ارسال شده در فروردین 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 4، 2012 من امروز خیلی مزاحم دوستان شدمیه سوال دیگه داشتم من چجوری میتونم رنگ فونت ها رو تعغییر بدم؟ برای تغییر رنگ فونت شما کافیه از نرم افزار فتوشاپ استفاده کنید و کد رنگ رو بگیرید و اینجوری تو کدهای قالب قرار بدید: مثلا کد رنگ سیاه اینه : 000000# یا این : black کد رنگ قرمز اینه : fff000 تو css اینجوری نوشته میشه : color:#000000یاcolor:black :D کافیه تو فایل css قالبتون دنبال عبارت color بگردین و جلوش کد رنگ دلخواه رو بنویسید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .