nima-mahi ارسال شده در بهمن 29، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 29، 2014 با سلام.. من فروشگاه هم را در حالت تعمیر گذاشتم و میخواستم متن نمایشی رو تغییر بدم.. باید کجای مدیریت پرستاشاپ مراجعه کنم برا تغییر متن نمایشی تعمیرات؟ لطفأ راهنماییم فرمایید. با تشکر جواد یحیوی پور نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در بهمن 30، 2014 گزارش Share ارسال شده در بهمن 30، 2014 سلامجستجو کنید قبلا پاسخ داده شده است موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iraniand ارسال شده در اردیبهشت 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2016 خیلی ممنون واقعا از این سطح پاسخ گویی!!!حداقل لینکش رو خودتون قرار میدادید، من دقیقا همین سوال رو دارم و هرچقدر گشتم پیدا نکردم ... اگر ممکنه راهنمایی کنید... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2016 بومی سازی - ترجمه ها - ترجمه بخش کاربری (+ انتخاب قالب) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
iraniand ارسال شده در اردیبهشت 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 24، 2016 بومی سازی - ترجمه ها - ترجمه بخش کاربری (+ انتخاب قالب)ممنون از راهنمایی فقط یک سوال دیگه؟ موقعی که صفحه تعمیرات باز میشه یک لوگو هم به عنوان پیش فرض وجود داره، چطور میتونیم عکس لوگو رو تغییر بدیم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 25، 2016 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 25، 2016 لوگو که لوگوی فروشگاهتون هست اما اگر منظورتون عکسی هست که نمایش داده میشه باید این فایل رو پیدا کنید و تغییر بدید:themes/yourtheme/img/bg_maintenance_rtl.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
bazakshop ارسال شده در خرداد 31، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 31، 2017 با سلام..من فروشگاه هم را در حالت تعمیر گذاشتم و اما اون صفحه (به زودی باز خواهیم گشت ) بالا نمیاد و سایت همش ریفرش میشه و تصویری نمیاد (قالب دستچین ) لطفا راهنمایی کنید درست بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 31، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 31، 2017 تیکت بزنید برای بررسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ndesign ارسال شده در اسفند 11، 2017 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2017 برای تغییر متن صفحه تعمیرات باید کجا این متن و عوض کنم؟؟؟ بطور مثال این هست : ما در حال حاضر مشغول ارتقا فروشگاه هستیم و به زودی باز خواهیم گشت.از شکیبایی شما سپاسگزاریم. می خوام تغییرش بدم به : در حال حاضر وب سایت در دسترس نیست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niloomilani ارسال شده در آبان 29، 2018 گزارش Share ارسال شده در آبان 29، 2018 توی قسمت ترجمه ی بخش کاربری وارد قالب ها بشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tenderboy ارسال شده در آذر 24، 2019 گزارش Share ارسال شده در آذر 24، 2019 ببخشید پست قدیمی رو آورم بالا من متن و دسته بندی رو پیدا نمیکنم برای اصلاح میشه راهنمایی کنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .