admin ارسال شده در فروردین 5، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 5، 2012 بالاخره ماژول ثبت فیش بانکی که خیلی ها به دنبال اون بودن هم به بازارچه اضافه شد! این ماژول کاملا رایگان بوده و سازگار با پرستا شاپ 1.4 میباشد. همچنین محیط ماژول کاملا فارسی میباشد برای دریافت رایگان ماژول از بازارچه اینجا کلیک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
happydolphins ارسال شده در فروردین 6، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2012 چند بار سعی کردم اين ماژول رو نصب کنم ولی با خطای The following module(s) were not installed successfully:confirmpayment مواجه شدم!! علتش چيه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 6، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 6، 2012 نمیدونم. ماژول رو به صورت دستی در پوشه ی modules بریزید بعد از قسمت ماژول ها فعالش کنید شاید درست بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
happydolphins ارسال شده در فروردین 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2012 اين روش رو هم امتحان کردم چندين بار نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramezooon ارسال شده در فروردین 7، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 7، 2012 با سلام. ببخشيد من خيلي بلد نيستم ولي اين كارا رو كردم ماژول نصب شد:ماژول را بصورت زيپ شده با winzip در هاست قسمت ماژول ها آپلود كردم سپس دكمه اكستركت را زدم. در بخش مديريت فروشگاه در قسمت ماژول ها، ماژول را پيدا كردم. براي من در بخش كاربري اومده بود. دكمه نصب را زدم بعد قسمت پيكربندي را كليك كردم در 2 قسمت اطلاعات را وارد كردم يك قسمت اطلاعات آگاه سازي و نشان دادن لينك و رنگ انتخابي بود . قسمت بعد مشخصات حساب و روش پرداخت. در هرقسمت هم دكمه آپديت را زدم شما هم يادتون نره وقتي مشتري وارد اكانت خودش ميشه confirm payment را مي بيند البته بگم كلمه فارسي در اين ماژول ديده نميشود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
happydolphins ارسال شده در فروردین 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2012 من هم دقيقا همين مراحل رو انجام دادم ولی بازهم خطا ميده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 10، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2012 دسترسی پوشه ی modules رو چک کنید ببینید روی 755 باشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
djsnowman ارسال شده در فروردین 10، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2012 با سلام. ببخشيد من خيلي بلد نيستم ولي اين كارا رو كردم ماژول نصب شد:ماژول را بصورت زيپ شده با winzip در هاست قسمت ماژول ها آپلود كردم سپس دكمه اكستركت را زدم. در بخش مديريت فروشگاه در قسمت ماژول ها، ماژول را پيدا كردم. براي من در بخش كاربري اومده بود. دكمه نصب را زدم بعد قسمت پيكربندي را كليك كردم در 2 قسمت اطلاعات را وارد كردم يك قسمت اطلاعات آگاه سازي و نشان دادن لينك و رنگ انتخابي بود . قسمت بعد مشخصات حساب و روش پرداخت. در هرقسمت هم دكمه آپديت را زدم شما هم يادتون نره وقتي مشتري وارد اكانت خودش ميشه confirm payment را مي بيند البته بگم كلمه فارسي در اين ماژول ديده نميشود. من هر چی ور رفتم با کدها نتونستم جای این کانفیرم پیمنت یک کلمه فارسی بزارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramezooon ارسال شده در فروردین 12، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2012 با سلام و عرض خسته نباشیددر ترجمه فارسی که همه ترجمه شده اما در config.xml نام ماژول به انگلیس اومده نمیدونم اگه اون فارسی بشه اونوقت کاربر در قسمت حساب کاربریش ترجمه فارسی رو می بینه یانه. اگه مدیران و اساتید راهنمایی بفرمایند تا ارسال اطلاعات پرداخت بصورت فارسی در بخش حساب کاربری بیاید، ماژول را برای کاربران کاربردی می نماید.سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 12، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 12، 2012 دوستان عزیز من در جریان نبودم ولی مثل این که ترجمه ی ماژول کامل نیست. به زودی کامل فارسی میکنیم و دوباره برای دانلود در بازارچه میذاریم موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhmb87 ارسال شده در فروردین 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2012 یه خواهش ازدوستان دارم اینکه کمک کنن من این مشکلم حل بشه: من ماژول رو در 1.4.6.2 نصب کردم هیچ مشکلی نداره ولیکن تنها یک قسمت مشکل داره و عمل نمیکنهhttp://devstore.nokaek.com/wp-content/uploads/2011/09/Snap_2011.09.07_01h40m36s_005.png اگر دقت کرده باشید توی قسمت توضیحات سازنده خود این ماژول گفته شده اگر فرد لاگین کرده باشه باید قسمت شماره سفارش اون حالت کشویی انتخاب سفارشات باز بشه که فقط شماره سفارشات اون فرد رو نشون بده و بین اونها انتخاب کنه ولی وقتی من نصب میکنم و لاگین میکنم حتی تعداد سفارشات 10 هست ولی اون حالت ایجاد نمیشه و همون حالت input رو نشون میده ممنون میشم راهنمایی کنید مشکل رفع بشه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhmb87 ارسال شده در فروردین 22، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 22، 2012 کسی نمیتونه راهنمایی کنه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhmb87 ارسال شده در فروردین 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2012 ما همچنان منتظر کمک هستیم! تاپیک رو زدین دوستان ولی ساپورتی روش نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 24، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2012 دانوش جان اینترنتش قطع بود. الان که وصل شده توی همین روزا ماژول تصحیح شده رو قرار میدن موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در فروردین 24، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 24، 2012 فایل زبان رو از پیوست دانلود کنید و در پوشهی ماژول قرار بدید.fa.php نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhmb87 ارسال شده در فروردین 26، 2012 گزارش Share ارسال شده در فروردین 26، 2012 برای اون مشکلی که گفتم این فایل دردی رو دوا نمیکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhmb87 ارسال شده در اردیبهشت 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2012 اون مشکل حل نشدنی هست دوستان؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اردیبهشت 4، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2012 دوست من این ماژول نویسنده دیگری داره و پشتیبانی در انجمن هم تا حد امکان هست. متأسفانه بنده وقتم بسیار پره و نمیتونم این ماژول رو بررسی کنم. دوستان دیگه اگه لطف کنند و یه نگاهی بندازن ممنون میشم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
soal ارسال شده در اردیبهشت 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 29، 2012 این چه ماژولیه که این فروشگاه ساز برای ثبت فیش بانکی استفاده کرده؟فکر کنم کد نویسی باشه؟http://www.2ghadam.ir/چطور باید همچین چیزی تو فروشگاه قرار داد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 29، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 29، 2012 اگر اشتباه نکنم نسخه ی فروشگاه ایشون 1.3 هست. ماژول که همون ماژول ثبت فیش بانکیه. خیر برنامه نویسی جداگانه انجام نشده موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
soal ارسال شده در اردیبهشت 29، 2012 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 29، 2012 با تشکر از پاسخ شماهمچین ماژولی برای 1.4 وجود داره که بدون ثبت نام و ورود به بخش کاربری بشه فیش رو ثبت کر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در خرداد 1، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2012 فکر میکنم همین ماژول همین قابلیت رو داره و باید آدرس ثبت فیش رو در جایی از فروشگاه لینک کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
soal ارسال شده در خرداد 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 2، 2012 فکر میکنم همین ماژول همین قابلیت رو داره و باید آدرس ثبت فیش رو در جایی از فروشگاه لینک کنید.نه این ماژول این امکان رو نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Moh4mm4D ارسال شده در خرداد 2، 2012 گزارش Share ارسال شده در خرداد 2، 2012 با سلام خدمت مديران زحمتكش و كاربران انجمن بنده هم در نصب اين ماژول مشكل دارم و با خطاي" عدم موفقيت نصب ماژول(هاي) زير : confirmpayment "اين مشكل توسط happydolphins گزارش شده بود.دوستان عزيز لطفا كمك كنيد تا اين مشكل حل بشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 2، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 2، 2012 ما که در تست هایی که انجام دادیم ماژول مشکلی نداشته! احتمالا قبلا به صورت دستی ماژول رو روی هاستتون نریخته بودید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .