fmmajd ارسال شده در اسفند 2، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 2، 2014 سلاممن یه تغییر کوچیکی تو سایتم دادم. یه اسکریپت wow.js داشتم واسه افکتا، که حذفش کردم، به علاوه استایلای css مربوطش و به عکسای صفحه اصلیم دو تا خصوصیتwidth=100% , height=autoرو اضافه کردم. یه چندتا از محتویات داخل صفحه اول رو هم در حد کم وز یاد کردن کلاس تغییر دادم.کش رو خالی کردم و با جی تی متریکس چک کردم.ولی تو همون گزارش جی تی متریکس متوجه شدم که همه عکسا پاک شدن(یا یه بلای دیگه سرشون اومده) و جای همشون علامت سوال میاد. آدرس سایت:patrisa.comچک کردم عکس محصول ها تو قسمت ادمین سرجاشون بود. تصاویر بندانگشتی رو دوباره ساختم. البته وقتی میگفتم همه محصولات رو دوباره ایجاد کنه خطای 500 میگرفتم.واسه همین فقط home_default رو بازسازی کردم.درست نشد.البته اینم بگم که ماژول شمارش معکوسو خریدم که کار نمیکرد دارن درتسش میکنن.شایدم اونجا یه تغییری پیش اومده.(بعید میدونم) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 3، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 3، 2014 شما تغییراتی در فایل htaccess داده بودین که مشکل ایجاد شده بود. من هنگام تغییرات روی سایتتون مشکلات رو حل کردم Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .