علی بیگیان ارسال شده در مهر 10، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2016 سلاممن یک سایت فروشگاه دیجیتال دارم. میخوام در کنار هر یک از محصولاتم، چند عدد لوازم جانبی هم به مشتری پیشنهاد بدم و در صورتی که مشتری هر یک و یا چند عدد از لوازم جانبی پیشنهاد داده شده را انتخاب کند و تیک بزند، مبلغ آن در خریدش اضافه شود. اما مشکل اینجاست در یک ترکیب فقط یک گزینه را میتوان انتخاب کرد و چند مورد را همزمان در یک ترکیب نمیتوان انتخاب کرد. برای مثال در صفحه ای از سایت http://tabletphone.ir/buy/asus-zenpad-8-0-z380kl-lte/price/%D8%AA%D8%A8%D9%84%D8%AA-%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%88%D8%B3-%D8%B2%D9%86%E2%80%8C%D9%BE%D8%AF-8-%D9%85%D8%AF%D9%84-z380kl/این امکان در قسمت سمت چپ محصول ایجاد شده. چگونه می توان چنین ترکیبی ایجاد کرد؟ دوستان لطفاً راهنمایی بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rasuli ارسال شده در مهر 27، 2016 گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2016 هنگ کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali93shirani ارسال شده در آبان 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2016 با سلام خدمت دوستان و کارشناسان محترم من پرستاشاپ رو میخواستم آپدیت کنم که خودم بلد نبودم به سایت prestatool*s دادم واسم آپدیت کنه بعد آپدیت که اطلاعات خیلیش ناقص برگشته بود و داغون بکاپ خودشون گرفته بودن روی هاست اونو برگردوندم پرستا برگشت نسخه قبلی اطلاعات هم برگشت ولی قسمت ترکیبات الان مشکل داره یکی از دلایل ریستور کردن بکاپم همین بود که بعد آپدیت ترکیبات هم کار نمیکرد الان برای هیچ محصولی نمیتونم ترکیب بسازم با سازنده ترکیبات که میزنم ترکیبات مورد نظرمو انتخاب میکنم بعد دکمه ساختن این ترکیبات رو که میزنم هیچی نمیسازه چیکارش کنم لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali93shirani ارسال شده در آبان 14، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 14، 2016 سلاممن یک سایت فروشگاه دیجیتال دارم. میخوام در کنار هر یک از محصولاتم، چند عدد لوازم جانبی هم به مشتری پیشنهاد بدم و در صورتی که مشتری هر یک و یا چند عدد از لوازم جانبی پیشنهاد داده شده را انتخاب کند و تیک بزند، مبلغ آن در خریدش اضافه شود. اما مشکل اینجاست در یک ترکیب فقط یک گزینه را میتوان انتخاب کرد و چند مورد را همزمان در یک ترکیب نمیتوان انتخاب کرد. برای مثال در صفحه ای از سایت http://tabletphone.ir/buy/asus-zenpad-8-0-z380kl-lte/price/%D8%AA%D8%A8%D9%84%D8%AA-%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%88%D8%B3-%D8%B2%D9%86%E2%80%8C%D9%BE%D8%AF-8-%D9%85%D8%AF%D9%84-z380kl/این امکان در قسمت سمت چپ محصول ایجاد شده. چگونه می توان چنین ترکیبی ایجاد کرد؟ دوستان لطفاً راهنمایی بفرماییدشما یه سر به سایت من بزنید technokade.com گوشی های شیائومی رو ببینید پایین کنار ویژگی ها تب دیدگاه ها و تب لوازم جانبی هست توی اون تب لوازم جانبی مربوط به اون محصول رو قرار میدم با عکس و قیمت http://technokade.com/%D8%B4%D8%A7%D8%A6%D9%88%D9%85%DB%8C/46-xiaomi-redmi-note-3-pro.html?live_configurator_token=4db4a9c0203b66dca11d5b9c01801ab5&id_shop=1&id_employee=1&theme=&theme_font= اینم لینک یکی از محصولات نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
limooshop ارسال شده در آبان 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2016 باسلامبرای مثال من میخوام توی فروشگاه کیف با انتخاب رنگ کیف(به همون رنگ انتخابی ) عکسش باز شهچجوری میشه برای ترکیبات رنگ عکس معرفی کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
limooshop ارسال شده در آبان 23، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2016 باسلام برای مثال برای فروشگاه کیف با انتخاب رنگ میخوام عکس کیف با همون رنگ باز بشهبرای هر ترکیبی چجوری میشه عکس معرفی کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 24، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2016 سلام.شما برای محصولتون تصویر انتخاب می کنید، وقتی برای محصول ترکیب ایجاد می کنید می تونیدعکسای مربوط به ترکیب رو از بین عکسهایی که آپلود کردید انتخاب کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در آبان 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2016 چطور میشه ویژگی برای محصول تعریف کرد اما بجای جعبه انتخاب از دکمه های رادیویی استفاده کرد.ایا قابل تعریف به این صورت هست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 30، 2016 گزارش Share ارسال شده در آبان 30، 2016 چطور میشه ویژگی برای محصول تعریف کرد اما بجای جعبه انتخاب از دکمه های رادیویی استفاده کرد.ایا قابل تعریف به این صورت هست؟ ویژگی ها رو نمی تونید اما مشخصه ها موقع ایجاد نحوه نمایش داره که به چه صورت باشه. واکنش ها : shikotak 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M_AMIN_M ارسال شده در دی 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 6، 2016 سلام.شما برای محصولتون تصویر انتخاب می کنید، وقتی برای محصول ترکیب ایجاد می کنید می تونیدعکسای مربوط به ترکیب رو از بین عکسهایی که آپلود کردید انتخاب کنید.سلام وقت بخیریه سوال داشتم از خدمتتوناینکه چه جوری میشه ترکیب برای محصولات رو به صورت گروهی اضافه کنم یعنی یه ترکیب جدید رو به 100 تا محصول باهم دیگه اضافه کنم نه اینکه برم داخل محصول و دونه به دونشونو ترکیب دستی ادد کنم؟؟؟!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
M_AMIN_M ارسال شده در دی 6، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 6، 2016 سلام وقت بخیریه سوال داشتم از خدمتتوناینکه چه جوری میشه ترکیب برای محصولات رو به صورت گروهی اضافه کنم یعنی یه ترکیب جدید رو به 100 تا محصول باهم دیگه اضافه کنم نه اینکه برم داخل محصول و دونه به دونشونو ترکیب دستی ادد کنم؟؟؟!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
javad_lee ارسال شده در دی 7، 2016 گزارش Share ارسال شده در دی 7، 2016 سلام بر شما / راهی وجود نداره باید به صورت دستی اضافه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
neda.safaee ارسال شده در فروردین 17، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2017 سلام وقتتون بخیر من میخواستم عکس که در فوتر قالب دستچین هست عوض کنم که به ماژول بلوک درباره فروشگاه در فوتر رفتم و توضیحات را تونستم عوض کنم ولی عکس را هر چقدر پاک میکنم و عکس جدید را آپلود میکنم باز هم همان عکس قبلی را نشان میده و مورد دوم اینکه بر روی این ماژول تنظیم مجدد زدم حالا چیدمان فوتر از چپ به راست شده و توضیحات به سمت چپ رفت و نحوه ارسال و پرداخت و .. به سمت راست اومده چطور میتونم دوباره به حالت اولیه برگردونم. ممنون از راهنمایی تون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tamizgostar ارسال شده در تیر 10، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2018 با عرض سلام در بخش ترکیبات براساس آموزش داده شده سایزها را تعریف کردم . ولی در صفحه محصول در فروشگاه وقتی یک سایز را انتخاب می کنم صفحه رفرش شده یک لحظه قیمت سایز انتخابی را نشان داده و دوباره به همان سایز اول برگشته و قیمت همان را نشان می دهد.علت چیست ؟ لطفا راهنمایی فرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در تیر 10، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2018 سلام وقت بخیر به احتمال خیلی زیاد نحوه تعریف ترکیباتتون اشتباهه. تیکت بزنید مشکلتون بررسی بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
tamizgostar ارسال شده در تیر 10، 2018 گزارش Share ارسال شده در تیر 10، 2018 با تشکر از پاسخ شما تیکت زدم ولی هنوز پاسخ داده نشده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
peyman69 ارسال شده در آذر 1، 2018 گزارش Share ارسال شده در آذر 1، 2018 سلام . می خوام در قسمت ترکیب بجای اینکه مثلا 1000 تومن قیمت بیشتر بشه، 20% بیشتر بشه. راهی وجود داره آیا ؟ ممنون می شم راهنماییم کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آذر 2، 2018 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2018 سلام وقت بخیر خیر- با امکانات پیش فرض پرستاشاپ این امکان وجود نداره و می بایست دنبال مازول مجزایی برای این مورد باشید. توی سایت addons.prestashop.com جستجو کنید واکنش ها : peyman69 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
peyman69 ارسال شده در آذر 2، 2018 گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2018 سلام وقت بخیر خیر- با امکانات پیش فرض پرستاشاپ این امکان وجود نداره و می بایست دنبال مازول مجزایی برای این مورد باشید. توی سایت addons.prestashop.com جستجو کنید شما چیزی ندیدین تا حالا ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
davudam ارسال شده در آبان 15، 2020 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2020 سلام وقتی ترکیب به محصولاتم اضافه میکنم گزینه حداقل تعداد سفارش حذف میشه راهش چیه؟ پرستا ۶.۱ هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
davudam ارسال شده در آبان 15، 2020 گزارش Share ارسال شده در آبان 15، 2020 سلام وقتی ترکیب به محصولاتم اضافه میکنم گزینه حداقل تعداد سفارش حذف میشه راهش چیه؟ پرستا ۶.۱ هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 23، 2020 گزارش Share ارسال شده در آبان 23، 2020 سلام وارد ویرایش هر ترکیب بشید و برای هر ترکیب حداقل رو وارد کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohammad7632 ارسال شده در شهریور 29، 2021 گزارش Share ارسال شده در شهریور 29، 2021 سلام من تعدادی ترکیبی تو سایتم تعریف کردم. الان میخوام به id_product_attribute این ترکیب ها دسترسی پیدا کنم اما نمیدونم کجاست. id معمولی هر محصول رو در قسمت کاتالوگ میبینم ولی برای این ترکیبها، هر ترکیب یه id داره که اونو پیدا نمیکنم. ممنون میشم راهنماییم کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Iranian Optic ارسال شده در فروردین 13، 2022 گزارش Share ارسال شده در فروردین 13، 2022 سلام حوزه کاری ما عدسی عینک و لنز هست. همانطور که میدونید لنز ها در کل شماره دار هستن چه لنز طبی باشه چه لنز شیشه عینک چالشی که ما الان باهاش داریم اینه چجوری ترکیب رو ست کنیم که بشه مثلا طرف بیاد یک لنگه لنز رو مثلا شماره 3- رو بخره مثلا ما جفتی 140000 میدیم یک لنگه میشه 70000 تومان این مورد رو چگونه باید تنظیم کنیم که تو فاکتور هم قیمتش اعمال بشه اینم لینک محصول ما هست https://opticiranian.com/home/8-اویرا-ویتالیتی.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .