novinguard ارسال شده در اسفند 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2014 باسلام مشکل من در مورد تغییر لوگو شمايل مورد علاقه همه نوع سایز وفورمت استفاده کردم ولی موفق به تغییرش نشدم کسی میتونه کمک کنه در این زمینه به من نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در اسفند 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2014 کامپال کنین و کش رو خالی کنین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
novinguard ارسال شده در اسفند 6، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2014 کامپال کنین و کش رو خالی کنیناز مدیریت / تنظیمات / کارایی ها / کامپایل اجباری رو روشن کنید . بعد که رفتین تو سایت رفرش کردم وعکس روهم انتخاب وذخیره کردم ولی باز مشکل حل نشد!!! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در اسفند 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2014 با سلامابتدا عکس جدید رو انتخاب کنیدفقط رفرش کافی نیست کش مرورگر رو هم باید خالی کنیدبا احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
novinguard ارسال شده در اسفند 6، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2014 با سلامابتدا عکس جدید رو انتخاب کنیدفقط رفرش کافی نیست کش مرورگر رو هم باید خالی کنیدبا احترامخیلی ممنون از پاسخ شما ولی بازهم مشکلم رفع نشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در اسفند 6، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 6، 2014 ماژول پیکربندی قالب تون ورژن چنده؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
novinguard ارسال شده در اسفند 8، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2014 1.6.0.6 پرستا قالب default-bootstrap نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pcsepehr ارسال شده در اردیبهشت 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2015 سلام دوستانمنم همین مشکلو دارم و دقیقا همین کارای که دوستان پیشنهاد دادن رو انجام دادم.اما متاسفانه واسه منم جواب نداد.کسی راه حل دیگه ای نداره؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اردیبهشت 4، 2015 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 4، 2015 سلامفرمت فایل باید ico باشه موفق باشید واکنش ها : samzi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza_maniani ارسال شده در خرداد 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2015 با سلامببخشید بنده میخوام لوگوی اصلی فروشگاه رو تعویض کنم امّا هر فایلی میزارم علامت سوال میاد و باز نمیشه.میشه بگید باید چیکار کنم؟؟این پسوند ico با چه برنامه ای تبدیل میشه کرد یا به وجودش اورد؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 8، 2015 گزارش Share ارسال شده در خرداد 8، 2015 لوگو رو میخواهید عوض کنید یا fav icon؟اون ico برای fav icon هست. نرم افزارهای تبدیل عکس به ico رو میتونید سرج کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arash123 ارسال شده در مرداد 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2015 سلام دوستانمن میخواستم که favicon سایتم را عوض کنم ولی از هر ترفندی استفاده کردم نشد و فقط برای پنل مدیریتی اعمال شد و برای خود سایت علامت سوال میاد. لطفا راهنمایی کنید. ممنونgooshimobile.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
senator1 ارسال شده در مرداد 24، 2015 گزارش Share ارسال شده در مرداد 24، 2015 سلامبرای آیکون سایت با پسوند ico میتونید به صورت آنلاین از سایتهایی که سرویس ساخت آیکون رو میدن درست کنید به سادگی.جستجو بفرمایید در اینترنت سایت های زیادی هستند.اگر فایل رو آپلود کردید در سایتتون و نمیاد باید کش مرورگرتون و حافظه موقت سیستم فروشگاهتون رو پاک سازی کنید با کمی تاخیر خواهید دید که آیکون آپلود شده شما به نمایش در میاد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
majid_tiger ارسال شده در آذر 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2016 درود بر شماوقتی لوگوی سایت رو تغییر می دم نام فایل تصویر رو در پوشه img تغییر میده و بعدش هم علامت سوال (؟) نمایش داده می شه ابعاد لوگو دقیقا با نمونه تازه نصب شده یکی هست ، کش رو هم خالی کردم ، کامپایل هم کردم .قسمتی از نام فایل بصورت حروف فارسی درمی آد و بعد نام فایل و یک شماره چند رقمی . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
majid_tiger ارسال شده در آذر 13، 2016 گزارش Share ارسال شده در آذر 13، 2016 درود بر شماوقتی لوگوی سایت رو تغییر می دم نام فایل تصویر رو در پوشه img تغییر میده و بعدش هم علامت سوال (؟) نمایش داده می شه ابعاد لوگو دقیقا با نمونه تازه نصب شده یکی هست ، کش رو هم خالی کردم ، کامپایل هم کردم .قسمتی از نام فایل بصورت حروف فارسی درمی آد و بعد نام فایل و یک شماره چند رقمی . حل شدباید کراکتر های نامشخص رو در نام فایل از پوشه img حذف و بجاش نام سایت رو که هنگام نصب درج کرده بودم جایگزین می کردم بجای space هم از خط تیره ( -) استفاده شود . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
aliagheli ارسال شده در خرداد 19، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 19، 2017 حل شد. کافیه پسوندشو ico کنید... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .