anita ارسال شده در اسفند 7، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 7، 2014 چجوری می تونم یه نظر سنجی پیشرفته نظیر سایت زیر داشته باشم:http://atrafshan.ir/view/1766/Legend+Special+Edition+2014#ad-image-0 که براساس مشخصه های خاصی بتونند نظر بدهند مثل لینک بالا پخش بو و یا ماندگاری؟ اگر ماژول هسلطفا اسمش را بگید اگه اسکریپ میخواد لطفا لینک و نحوه نصب را بگذاری؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
anita ارسال شده در اسفند 8، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2014 پیشنهادی نیست؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2014 ماژول نظرات یا همان نقد و بررسی پرستا شاپ این رو داره Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
anita ارسال شده در اسفند 10، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2014 ماژول نظرات یا همان نقد و بررسی پرستا شاپ این رو داره Sent from my Xperia using Tapatalk pro با سپاس اما متاسفانه من پیدا نکردم جایی که بشه اسکرول کرد و یا مثل نمونه فوق سه قسمت نظرات کاربران و امتیاز دهی و ارسال نظر را داشته باشه بیشتر راهنمایی میکنید لطفا یا اینکه میشه بر اساس ویژگی های مختلف نظر داد، اما تنها میانگین نظر را نشان می دهد من می خوام که نظر را واسه هرکدوم نشان بده نه میانگین مرسی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2014 به این شکل نیست. اما شباهت داردشما میتونین این موارد رو داشته باشین ولی با کمی تفاوتاز بازارچه دموی قالب الکترومارکت رو ببینین Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
anita ارسال شده در اسفند 11، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2014 بسیار متشکرم فالبش خیلی قشنگ هست ! حتما مدنظر میگیرمش واسه کارهای آینده. ولی چون من تستی دارم روی پرستاشاپ کار میکنم فعلا نمیخوام هزینه کنم. ایا ماژول رایگانی هست واسه اینکار؟ یا میتونین کمکم کنید که چه اسکریپت واسش لازم هست یا هرتغییری که در کد لازم هست و میتونم روش اعمال کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2014 این ماژول موجوده دوست من. در خود پرستاشاپ به ریگان هستدر قالب الکترومارکت فقط چند تغییری ظاهری داده شده Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
atr19 ارسال شده در بهمن 17، 2016 گزارش Share ارسال شده در بهمن 17، 2016 من میخوام تو سایت خودم امکان نظرسنجی را قرار بدم ممنون میشم راهنمایی کنید http://atr19.com/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .