niyahel ارسال شده در اسفند 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2014 سلام دوستان برای اینکه وب سایت همونطوری که در لب تاپ یا pc نشون داده میشه در تب لت و موبایل هم به همون شکل نشون داده بشه باید چی کار کرد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2014 تنظیمات -> قالب ها -> ویرایش قالب مورد نظر -> حالت ریسپانسیو رو روی خیر بذارید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niyahel ارسال شده در اسفند 8، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2014 روی اون قسمتی که نوشته واکنش گرا باید کلیک کنم دیگه و از حالت سبز به قرمز تبدیل بشه ولی اینجوری نمیشه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2014 خیر امکان ندارهاون علامت فقط نمایش میده که ریسپانسیو هست یا نه و قابل تغییر نیستدلیل این کار چیه؟ پرستاشاپ این همه کار کرده که با موبایل و تبلت سازگار بشه و شما میخواین ناسازگار کنید؟! Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در اسفند 8، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 8، 2014 یه مطالب هم اضافه کنماگه با کلیک روی خیر و بله از رسپانسیو در می یومد یا رسپامسیو می شد که الان همه قالب های طراحی شده نسخه های پایین تر روی نسخه 1.6 کار می کرد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2014 بله حق با دانوشه و من اشتباه گفتمبهنام جان ریسپانسیو بودن یا نبودن قالب ارتباطی با نصب روی نسخه 1.6 نداره. قالب های 1.5 هم معمولا روی 1.6 نصب میشن اما به خاطر تغییراتی که در بخش قالب های نسخه 1.6 داده شده مثل addJsDef ها و یکسری تغییرات در tpl و جاوا اسکریپت، قالب درست عمل نمیکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niyahel ارسال شده در اسفند 9، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2014 تنظیمات -> قالب ها -> ویرایش قالب مورد نظر -> حالت ریسپانسیو رو روی خیر بذاریدچرا حالا همه جبه گرفتید ... واسه آدمای خنگولی دارم سایت می زنم. گفتن اینجوری باشه سایتمون . حالا ادمین جان من این آدرسی رو که دادی رو پیدا نکردم . اگه یه شات بزاری ممنون میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در اسفند 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2014 مهرشاد جان من هم حرف شما و آقا دانوش رو تایید کردم و اینکه گفتم با یه کلیک نمی شه رسپانسیو کرد و... روی صحبتم با شما نبود، با کلاهبردارهای حرفه ای مشغول در این صنف هست، ماژول هایی رو دیدم که طرف اومده نوشته 100 درصد بومی و نوشته شده توسط آقای فلان، بعد که پیگیر می شیم می بینیم توی انجمن اصلی خود آقای فلان تشریف برده دانلود رایگان کرده و تا آیکون و لینک طراح رو زحمت کشیده و حذف کرده، خب طبیعتا این ماژول دیگه 100 در صد بومی و ساخت داخل شده!شاید قالب هم با همین روال پیش بره ولی چون کدها و فایل های بیشتری نسبت به ماژول داره، کمتر مورد عنایت ایشان قرار گرفتهniyahel پست آقا دانوش رو مطالعه کنین، لازم نیست به اون آدرس مراجعه کنین، به دنبال قالبی باشین که رسپانسیو نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
niyahel ارسال شده در اسفند 9، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2014 آقای http://ipresta.ir/forum/images/prestashop/buddy_online.gifbehnam007 خوندم ادمین چی گفته . گفت برو ویرایش قالب .گفتم در راه خدا یکی شات بزارهمن چیزی پیدا نکردم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2014 دانوش جان جواب دادند دیگه امکانش نیست و من اشتباه گفتمکسی جبهه نگرفته دوست من داشتیم پاسخ ابهام بوجود اومده رو میدادیم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .