Mohammad1980 ارسال شده در اسفند 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2014 درو دوستانمن به تازگی یک سایت ایجاد کردم با پرستاشاپ 1.6.6 درگاه پاساگاد هم گرفتم. مشکلم اینه کاربر وقتی وارد سایت بانک میشه بدون مشکل هزینه رو واریز میکنه اما وقتی بر میگرده به سایت به صفحه درستی فکر کنم نمیاد و اطلاعات واریز و سفارش ثبت نمیشه توی سایت و همچنین توی پنل مدیریت . کسی می تونه راهنمایی کنه یا این مشکل رو برام حل کنه ؟ خیلی فوری هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2014 سلامماژول رو از کجا تهیه کردید ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Mohammad1980 ارسال شده در اسفند 14، 2014 مالک گزارش Share ارسال شده در اسفند 14، 2014 سلامماژول رو از کجا تهیه کردید ؟درود من از خود سایت پی پاد گرفتم . http://www.paypaad.ir/fa/2012-05-28-11-29-41/page-22/page-142 ممنون میشم بتو.نید کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در اسفند 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 14، 2014 سلامدوست عزیز ما اجازه دستکاری و تغییر ماژولهای دیگران رو نداریممیتونید از بازارچه درخواست بدید تا براورد هزینه و زمان بشه موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در اسفند 14، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 14، 2014 با سلام با پشتیبانی بانک پاسارگاد تماس بگیرید و بگید پرداخت و مشکلتون رو چک کنند فکر میکنم اگه از طرف بانک پرداخت دو مرحله ای بشه مشکلتون حل بشهبا احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasserheidary ارسال شده در اسفند 15، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 15، 2014 با شماره 02188210852 با آقای اسکندری تماس بگیرید و شماره برنامه نویس را ایشان به شما می دهند با اون تماس بگیرید مشکلتان را حل می کنند . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .