alireza1375 ارسال شده در اسفند 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2014 با سلام. دوستان هنگام ثبت نام در فروشگاه باید ایمیل داشته باشیم. حالا می خواهم به جای ایمیل مشتری شماره موبایل را بزنه. نیازی هم به ارسال پیامک نیست. برای این کار باید چه کار کنم؟ اگر هزینه ای هم دارد پرداخت می کنم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moghimi ارسال شده در اسفند 9، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 9، 2014 به بازارچه درخواست بدین براتون انجام بدن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2014 این ماژول نوشته شده ولی پیامک ارسال میکندضمن این که در مرحله بعد ایمیل هم دریافت میکند و لاگین با ایمیل و موبایل ممکن است.اگر غیر از این میخواین باید درخواست رو کامل شرح بدین در بازارچهاین ماژول هم به زودی منتشر میشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در اسفند 10، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 10، 2014 با سلام و احترامدانوش جان قیمت این ماژول چند هست؟بعد امکانش هست ایمیل اجباری نباشه؟ضمناً ماژولی برای ثبت نام و خرید ساده تر هم موجود هست؟ با تشکر فراوان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2014 در بازارچه درخواستتون رو ارسال کنید لطفا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در اسفند 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2014 با تشکر از ادمین عزیزبله حتما درخواستشو از بازارچه ارسال کردماما گفتم تو انجمن بپرسم جهت اطلاع از سایر دوستانی که به این ماژول نیاز دارندبا احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اسفند 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2014 ممنون. در انجمن ما به هیچ وجه قیمت نمیدیم که باعث شبهه نشه. ولی سایر سوالاتتون رو میتونید بپرسید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2014 ماژول برای ثبت نام آسان در برنامه داریمفعلا امکان حذف ایمیل ندارد ولی با روش هایی ممکنه ایمیل جعلی بدیم به کاربر و از طرفی ایمیل به آدرس اشتباه هم از فروشگاه ارسال نشه Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در اسفند 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2014 با تشکر از شما دانوش جانهمین روش ایمیل جعلی که فرمودید ماژولش موجود هست یا در دست ساخت هست؟با احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در اسفند 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2014 خیر موجود نیست. ولی در ماژول ثبت نام و خرید آسان که در برنامه هست موجود خواهد بودالبته ذکر کنم که سفارش دادن این ماژول توسط کاربران میتونه روند آماده سازیش رو افزایش بده Sent from my Xperia using Tapatalk pro نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mohamad9245 ارسال شده در اسفند 11، 2014 گزارش Share ارسال شده در اسفند 11، 2014 با تشکرپس منتظرش هستیم دانوش جانزمان انتشار فعلا معلوم نخواهد بود؟با احترامدانوش جان فکر میکنم بسیاری از کاربرا دنبال این ماژول باشند چون واقعا لازم هست و مراحل ثبت نام پرستا یکم برای مشتریان گنگ هستاما قیمتش مهم هست که تعداد سفارش کاربران را مشخص میکنهبا احترام نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .